Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 836)

plakát

Návrat Růžového pantera (1975) 

Rozhodně je mi milejší chytrý film o blbovi, než když se blb snaží udělat chytrý film. Všichni víme, jaký je dneska trend, takže je fajn si v telce občas pustit něco jako Pantera. Akorát teda pár lidí tady u nás by mělo přestat inspektora Clouseau věrně napodobovat, ono i ve filmu je to s tím humorem kolikrát na hraně.

plakát

Superman 4 (1987) 

Pomáda versus trvalá, červené slipy proti zlatým legínám. Sranda, jakou měli lidi představu o superhrdinech, než jsem se narodil...

plakát

Room (2015) 

U mě film boduje hlavně tím, že je jiný. I když právě kvůli tomuhle je jasné, že v kinech se ohřeje asi jako cestující v pražské MHD. Všechno je tady jinak než jak bych si myslel nebo jak bych to býval sám udělal. Tak mě to zmátlo, že ani s hodnocením si úplně nevím rady. Jen teda, když už jsem zmínil tu pražskou MHD, tak tempíčko celkově bylo na úrovni průměrného šoféra ČSAD, kvůli čemuž se určitě nebudu pouštět do knížky, protože nemám rád, když mě probudí rána hřbetem do čela.

plakát

Most špiónů (2015) 

Dosažení statutu staromila ještě před třicítkou nepovažuju zrovna za úspěch na medaili, ale když mně se prostě ta Štefanova stará filmařina tak moc líbí! Jeho rukopis si nespletete, a to mě na něm baví. Někdo by zase remcal, že opakuje furt to samé dokolečka, to je možná pravda, ale když někdo opakuje dokolečka výborné věci, tak ať proboha nikdy nepřestává. Kolikrát to ještě budu muset říkat...? No nic, film jako víno. Na Spílberga je spoleh, pokud teda netočí válečnou vřavu z pohledu oře a podobné koniny.

plakát

Bakaláři - Potvrzení (1979) (epizoda) 

Aby 20 minut mělo hlavu s patou a ke všemu to bylo zajímavé, to je těžký úkol. Svoje o tom vědí třeba hokejisti, milenci a taky Jarda Dudek. Tady se povedlo aspoň něco z toho, gratuluju.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Největší práci mně dalo zpracovat fakt, že něco tak šerednýho jako Bulger mohlo šéfovat Bostonu. Takhle oblbnout celý město se nepovedlo ani předloni Džegrovi, a to že i s tím příšerným polofousem byl zhruba šestkrát hezčí holka než Whitey. Jinak Černej bordel na mě působil vlažně a obyčejně, zhruba nějak jako holka, se kterou si ve vinárně sice pěkně popovídám, ale platit budeme každej sám za sebe. Leda že by chtěla platit ona za mě, to bychom pak ke mně domů šli proti mojí vůli... Ale Johnny dobrej, slizskýho zmetka umí skoro tak dobře, jako pošahanýho piráta a holiče. Ještě to chce naučit se zvířátko a hurá na Oscary.

plakát

Wifina (2013) (pořad) 

Dvě věci. Wifina nakopala prdel spoustě pořadům samozvaných celebrit kydajících hnůj do našich obýváků prostřednictvím obrazovek. Za to patří harantům pět hvězd. Na druhou stranu ale - děcka mají běhat po hřišti a ne před kamerou. Za to odpad patřící chytrým hlavičkám, které tam ty sviště roubují. Až za pár let měšťáci nebudete vědět, co je to houpačka, asi to nebude špatným softvérem vašich smártfounů.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

No a je to. Zazvonil zvonec a pohádky je šlus. Nejlíp si to zhodnotila Everdeenová sama, když na konci prohlásila, že "po tolika letech už není moc co říct." Souhlas, akorát že ona to teda nebyla žádná hitparáda už od samýho začátku. Teď už jenom doufám, že milejdy Collinsová nemá v šuplíku složku se štítkem "Síla vzdoru 3. část, epilog číslo 1."

plakát

Česká tajenka (2013) (pořad) 

Že může být repas lepší než originál ještě neznamená, že se ze mě stane milovník recyklace. Cibulka patří na pánvičku a křížovky na záchod.

plakát

Bakaláři - Tatínek (1979) (epizoda) 

Hodně se dneska prská, že co si to jako ti mladí sígři myslí, když lezou do Superstár, Talentů nebo X Faktorů a snaží se všechny přesvědčit, že umí zpívat. Ne že bych se jich zrovna chtěl zastávat, ale co si jako tehdy mysleli lidi, kteří posílali příspěvky do Bakalářů? Jak vidno, soudnost některým chyběla už dávno před revolucí.