Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Fantastická akční klasika z 80. let. Bruce Willis jako hláškující polda John McClane, Rickman jako skvělý záporák a mrakodrap odříznutý od okolního světa. Jeden z nejlepších akčních filmů všech dob.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Sex, drogy, alkohol a stětky. Scorsese natočil parádní zábavnou tříhodinovou jízdu, u který jsem hltal každou minutu. Leo je jako vždy úžasný, Jonah Hill mě mile překvapil, dříve jsem ho moc rád neměl ale tady válí. Každopádně fantastický film, který by měl každý vidět.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Letní mega blockbuster, který je svižný, chytrý, vtipný s dobrými žerty a narážkami. Mimozemská invaze, skvělé zpracování CGI a příběhu + kvalitní scénář. Cruise a Blunt tvoří dobrou herecku dvojku na kterou je radost se dívat.

Rivalové

Rivalové (2013)

Ikdyž nejsem fanda formulí, tenhle film mě naprosto ohromil. Skvělá práce s kamerou, skvělý příběh, dialogy, rivalita mezi Huntem a Laudou, emoce a mnohem víc. 10/10

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

Rychlý tempo, skvělá hudba, boží herecké výkony DiCaprio / Hanks, dobře zvládnutý příběh. Teď lituji, že jsem zhlédnutí tohoto filmu předtím pořád odkládal.