Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (5)

Katrina Kaif (herečka)

14.08.2009

Není proč skrývat, že tato vycházející hvězda Bollywoodu má fanoušky především mezi mužskými diváky, kteří ji do role sex-symbolu pasovali v obdivu k jejímu exotickému vzhledu a dokonalým křivkám. Katrina se narodila 16. července 1984 v Hong Kongu. Ač je kvůli své vizáži někdy mylně považována za Peršanku, oba její rodiče jsou… (více)

Shahrukh Khan (herec / producent / scenárista)

02.07.2009

Šušká se, že jedním ze zaručených postupů, jak vyrobit bollywoodský blockbuster, je obsadit do hlavní role Shahrukha Khana.Tento nekorunovaný král Bollywoodu má paštúnské předky, jejichž kořeny sahají až do Afghánistánu. Shahrukhovi rodiče pak pocházejí z území dnešního Pákistánu, ale ještě před rozdělením Indie se přestěhovali… (více)

Anushka Sharma (herečka / producentka)

24.06.2009

Anushka Sharma se narodila 1. května 1988 v Bengalúru (Bangalore), hlavním městě jihoindického svazového státu Karnatáka. Její otec Ajay Kumar Sharma je vysoce postaveným důstojníkem Indické armády, matka Ashima Sharma je v domácnosti. Anushčiným jediným sourozencem je starší bratr Karnesh, sloužící u obchodního námořnictva.… (více)

Lexi Alexander (režisérka / herečka)

07.03.2009

Původem německá režisérka Lexi Alexander má vizáž sympatické holky od vedle, ale zcela v duchu rčení „zdání klame“ se pod křehkým vzhledem skrývá autorka poměrně drsných filmů a úspěšná cvičitelka bojových umění. Lexi se narodila v německém univerzitním městě Mannheim a už v raném dětství se začala věnovat kickboxingu a karate,… (více)

Carice van Houten (herečka)

28.11.2007

Nadějná holandská herečka Carice Anouk van Houten se narodila 5. září 1976 v malém městě jménem Leiderdorp. Její matkou je Margje Stasse, pracující v televizi, a otcem spisovatel Theodore van Houten. Její mladší sestra, Jelka van Houten je rovněž herečkou.Van Houten, pozdější absolventka divadelní univerzity Kleinkunstacademie… (více)

Reklama