Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (105)

plakát

Bob Marley se vrací domů (2014) 

Co ho k tomu kroku vede? Ma milionove dluhy, je gambler a alkoholik - utika pred sebou samym.

plakát

Archa neviňátek (1993) 

Kdyby ten chlapeček místo chytání šíleného sériového vraha hledal ukradenou svačinu, mohli to dávat jako pohádku na nedělní odpoledne pro malé děti. Pro hodně malé a pitomé děti.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Na Hromnice o Overlord více. Mimochodem Rita Vrataski o svou schopnost restartovat den přišla kvůli ztrátě krve a následné transfuzi. Jediný způsob, jak mohla zjistit, že tu schopnost ztratila je... že musela zemřít a už se znovu neprobudit.

plakát

Vrána (1994) 

Celkem dokážu pochopit vysoké hodnocení tohoto filmu... ale nejzajímavější mi připadalo oznámení na konci titulků: Při natáčení tohoto filmu nebylo zraněno ani zabito žádné zvíře

plakát

Gravitace (2013) 

Vizuálně povedené a zajímavé záběry, spojené nelogičnostmi, technickými nesmysly a hlavně tunou úplně zbytečných emocionálních sraček. Opravdu lezou kosmonautky do skafandru jen v tílku a kalhotkách? Opravdu je Hubble na stejné orbitě s komunikačními satelity, aby mohl být zasažen jejich úlomky? Opravdu by zvládl jetpack (MMU) přeletět od Hubbleova teleskopu k ISS? Opravdu by se někdo zvládl pomocí hasičáku stabilizovat v prostoru? Opravdu je možné přejít na přistání z neřízeného pádu, aniž by se nastavila přesná trajektorie vstupu do atmosféry? Opravdu má Sojuz i Šen Čou zcela shodné rozmístění ovládacích prvků?

plakát

Miss Březen (2009) 

Pokud vám připadá vtipné, když se někdo posere a pak se v tom vyválí či když někdo pije psí moč, je to film přesně pro vás.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Takhle by to asi mohlo dopadnout, kdyby někdo přišel za režisérem a scenáristou Paranormal Activity a řekl mu těsně před začátkem natáčení - hele, Orene, tady máš k těm svým 15.000 $ dalších 50,000.000 a nějak ten scénář vyšperkuj. A jemu by v zoufalství nezbylo nic jiného, než rychle shlédnout co nejvíc hororů a z každého si půjčit něco, co mohlo vypadat slibně - tu ptáky, tu Chuckyho, exorcistu, čarodějnici, zrcadla, nějaké to zvracení či lezení po stropě... a proložit to několika lekačkami. Zkrátka je to definitivně potvrzeno: v hororu už nejde vymyslet nic nového, a tak všechny další filmy tohoto žánru budou založeny na různých kombinací několika základních artefaktů a tu a tam na vás někdo udělá BAF. Lekli jste se? Já také ne. A k zamyšlení - jak to, že se všichni démoni boji právě kříže a svěcené vody? Jak mohou vymítači vědět, že nemají co do činění třeba s hinduistickým Vétálem?

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Chvíli mi trvalo, než jsem uvěřil, že tohle je míněno zcela vážně. Kdyby existovalo nějaké panoptikum televizních zrůd, nějaké Ringling Bros. and Barnum & Bailey Freak Show, tenhle "dokument" by v něm měl mít čestné místo. Dokument? Napsal jsem dokument? I já působil věrohodněji, když jsem v šesti letech na vánoční besídce předstíral, že jsem borovice.

plakát

Nebesa smrti (2010) 

Poctivě jsem celý film zapisoval všechny kraviny, které se v něm vyskytly, a po napsání ca. deseti odstavců mi došly baterky. Pokud si dobře pamauju, napočítal jsem těch blbostí 22, ale sepisovat znovu se mi je nechce. Zkuste mě trumfnout. A jinak - pokud odhlédneme od nelogičností a zjevných nesmyslů, zůstane vyvražďovačka nesympatických hysterických postav, zakončená na hlavu padlým spoiler happyendem. Pokud přistupujete k tomuto filmu bez jakéhokoliv očekávání, nemuseli byste být až tak moc zklamáni.