Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nedělá mi problém sestřelit trapné americké komedie, ale v tomto případě k tomu nemám jediný důvod. Největšími hvězdami filmu jsou jednoznačně hasiči a lesbičky. Těsně za tímto tandemem figuruje Koňský péro a Tuckerovi se taky povedlo pár hlášek. Raquel Alessi bohužel nedostala tolik prostoru, ale její účast určitě potěší. ()

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Au, velké zklamání, hlavně potom co jsem si několikrát pouštěl trailer, který mě velmi bavil. Bohužel většina opravdu zábavných situací a vtipů je vystřílena právě ve 146 vteřinové ukázce. V samotném filmu je všechno převálcováno humorem za hranicí trapnosti. Navíc je dost těžké sledovat film, když máte chuť po 20min. jednoho z hlavních hrdinů zabít. Samozřejmě nechybí porce fekálního humoru-jeden exkrementální se prakticky, jako dllouhé lejno, táhne skoro celým filmem:( ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fekální americká kokotina pro puberťáky, která se zoufale snaží vytěžit maximum z jisté podobnosti s Prcičkama a samozřejmě další dlouhou řádkou podobně laděných komedií.Na druhou stránku pár vtipům se dalo celkem od podlahy zasmát a hlavní hrdina byl sice kokot, ale místy docela hustej kokot.Lacinka točená na domácí kameru, která sem tam vystrčí růžek ze dna splašek.Podívat, vyzvracet, smazat......30%. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Celé je to slabé, dosť často trápne, amatérsky zahrané, miestami lacná kamera tomu tiež nepridáva body, plus je tam asi ten najotravnejší dlhovlasý týpek v hlavnej roli, akého som vo filme nevidel už dlho. No je tam zopár scén (3-4) pri ktorých som sa fakt smial ako divý a po opakovanom pozretí (len tých scén samozrejme, celý film by som nevydržal ani náhodou) sú stále tak zabijácke, keď nie ešte viac ako prvý krat. Russian lesbians na hrad! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl úlet. Ale docela vtipnej úlet, kterej dokázal pobavit, kterej mě i několikrát docela hlasitě rozesmál, a hlavně kterej ani na okamžik nenudil. A takový teenage komedie jsou nejlepší a já nevidím důvod proč tenhle film svým hodnocením shazovat, když jsem se fakt bavil, a to od samýho začátku až do úplnýho konce, a některé geniální nápady mi asi zůstanou viset v hlavě a budu se jim smát ještě dlouho poté, co jsem tenhle film viděl. Za všechny budu jmenovat například probuzení z kómatu za pomoci baseballové pálky (a to nejen na začátku filmu, ale i na konci během záverečných titulků, kdy tenhle způsob zkouší pan doktor aplikovat i na jinou pacientku), pak naprosto geniální bylo, jak ta holka vypadla za jízdy z jedoucího autobusu, a nakonec se ještě teď směju i vynikajícímu šampaňskému s příchutí psí moči. Tenhle film je prostě geniální a já se nebojím přiznat k tomu, že jsem se u něj královsky bavil a že jsem si to užil. Filmu navíc hodně pomáhá, že zde hrají neznámí herci, které tedy alespoň já osobně vůbec neznám, a díky tomu jsem se mohl plně soustředit na film. Navíc herecké výkony byly naprosto perfektní a dá se skoro říci, že lepší už to ani být nemohlo. A tak bez jakéhokoliv zaváhání hodnotím tuto teenage komedii jako výbornou a nadprůměrnou a po zásluze uděluji čtyři hvězdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama