Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Wanted

Wanted (2008)

Wow, pecka!:) akčňák s poselstvím.. Angelina Jolie neodolatelná, James McAvoy taky k nakousnutí. Taková nakopávačka ve skvělym neotřelym kabátě. (PS: to wow na začátku mého komentáře je čistě náhodné, až po dopsání jsem si všiml, že Matty to cítil stejně:)) To znamená, že po shlédnutí vás taky dost pravděpodobně napadne: ..WOW)

Naušika z Větrného údolí

Naušika z Větrného údolí (1984)

Opravdu nádherný film s naléhavým poselstvím, jak je u Miyazakiho zvykem. Postapokalyptická vize života lidí na Zemi, jejíž milosrdenství vůči lidem je nekonečné. Princezna Naushika z Větrného údolí v sobě nese moudrost "čisté duše vtělené do lidské bytosti". Za jakou cenu se jí podaří lidem otevřít oči?

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Stardust je moc pěkný film. Hodně rychle mě vtáhl do děje a pak už nešlo nic dělat, jen se ponořit do srozumitelného a plynule proudícího příběhu. Je to přesně typ příběhu, které mám rád..takže jsem hned věděl, že se zařadí mezi mé oblíbené filmy.. Některé scény by byly i docela brutální, ale jsou vždy jemně vyváženy nějakým vtípkem či háškou nebo úšklebkem který vás fakt rozesměje(nebo mě aspoň rozesmály).. mohu jedině doporučit, už se těšim, až se na to znovu podívám. .. a znovu a znovu;)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Naprostá srdcovka. Brečel bych (to spíš u knihy) štěstím, že příběhem žiju a smutken, že čím jsem dál, tím víc se blíží konec....