Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (80)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

fascinující, zábavné, akční, perfektní, a že by mě někdy napadlo, že Colin Firth bude akční zabiják gentlaman :-D nenapadlo, ale bravo

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Podle mého mínění není TDKR horší než TDK. Zvraty mi nevadili, ba naopak jsem je i vítal. Padouch...napsal bych to asi takhle: v TDK byl strhující Joker a film si urval pro sebe, byl psychotický,děsivý a chytrý(omlouvám se za výraz ,ale až "vyčůraný") a v TDKR je Bane, film si, stejně jako Joker urval pro sebe, je to psychopat, který to má v hlavě v pořádku, je děsivý a chytrý, je nekopromisní, je to čiré zlo....nevím jestli je lepší než Joker, ale je famozní. Batman opět zůstal spíše stranou. Catwoman alias Anne Hathaway je víc než solidní a mi do příběhu zapadla. Dle mého názoru srovnávat TDK a TDKR samozřejmě jde, ale to já dělat nebude, nejsem žádný filmový expert, prostě jen mě filmy baví. TDK mě bavil a byl to strhující, fantastický film a TDKR mě bavil taky a je to famozní precizně natočený film. Celá trilogie bude kultovní a kultovní budou jak TDK(ten už možná je) tak i TDKR. Bravo Christopher Nolan.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

No abych pravdu řekl, čekal jsem o trošičku víc. Nee že by mě film zklamal, to ne, pořád si drží vysoce nastavenou laťku, ale první díl je první díl, který se mi zdá být svižnější, a i akčnější, trailer na Hru stínů mě nalákal,ale jednička byla o trochu lepší, ale i přesto je Hra stínů velmi dobrý zábavný i akční film, profesor Moriarty je skvělý,75%.

plakát

Na vlásku (2010) 

Animované filmy mám rád a Na vlásku určitě nezklamal...nejvíc se mi líbil zeleny chameleonek Pascal a koník.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Něco tomu do dokonalosti chybělo, ale mě se to moc líbilo, akce dobrá, celkem i vtipné hlášky, Jay Chou byl mnohem lepší než Seth Rogen, co do hereckého výkonu tak samozřejmě do akce.

plakát

Králova řeč (2010) 

Vynikající herecké výkony, Colin Firth kraluje, ale Geoffrey Rush mu zdárně sekunduje. Oskary jsou zasloužené.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Musím říct, že jak jsem shlédnul trailer, tak sem si říkal že to bude něco,ale že to bude až tak dokonale udělané sem netušil. Herecké výkony na vynikající úrovni, hlavně Michael Fassbender, skvělá akce. Už se těším na další X - meny.

plakát

Počátek (2010) 

Nolan nezklamal. Jedinečný film, myslím že film je uchvatný a divák ani sám nevím na čem je,ale závěr všechno odhalí. Mě se to hodně líbí.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Mě se to mooc líbilo. Jedno z nejlepších fantasy filmů letošního roku.