Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Město bohů

Město bohů (2002)

Tak tohle, dámy a pánové je něco! Zatím tento film má u mě první příčku! Je ohromující si jen zkusit představit, že to takhle někde může chodit! Drsnej film, z drsnýho prostředí! Excelentní kamera!

Johnny Mad Dog

Johnny Mad Dog (2008)

Nějak jsem si myslel, že tenhle film bude podobnej Městu bohů, ale pěkně jsem se zmýlil. Tohle je mnohem syrovější. Mnohem drsnější. Když si to tak člověk vezme, ten film je vlastně docela pomalej. Ačkoliv je to o válce. Žádnej americkej film na efekt, kde všichni zbrkle pobíhaj a řvou. Tenhle si jde klidně, svou cestou nechává hrdiny pomalu kráčet městem, nechává je chladnokrevně zabíjet. Nechává plynout čas a působí tak na city diváka mnohem víc. Ovšem, ne všichni tenhle film snesou, protože si na nic nehraje a ukazuje všechno bez okolků. Syrově.

Hlasy nevinnosti

Hlasy nevinnosti (2004)

Film jsem viděl v televizi na FilmBoxu. Před tím, než jsem ho shlídl, přečetl jsem si zde některé komentáře, mimo jiné kritiku českého dabingu. Která se mi potvrdila hned v prních chvílích, kdy malého Chavu mluvil jakýsi hrubý hlas. Tak takhle tedy dabing ne! I přes to ovšem se mi film velmi líbil, a doufám, že ho seženu někdy v originálním znění, to by pak mohl být zážitek. Aspoň, že se nesnažili dabovat písně, které v tom filmu byly, v těchto chvílích byla atmosféra úplně jiná, když děti měly opravdu svůj hlas. //edit 28.4.2012// Tak jsem film viděl v původním znění a hodnocení zvedám na maximum. Tohle je hodně silnej film, kterej vypovídá o tom, jak je jinde život krutej. Jak nabíraj do armády i děti.

Orphan

Orphan (2009)

Od tý doby, co se to objevilo v kinech se na to chci podívat. Dostal jsem se k tomu až teď. Film zkončil asi před pěti minutami a já sedim a jenom čumim. Až neskutečně výborná hra na moje nervy. Prostě brilantní filmové dílo, u kterého se člověk nenudí od začátku do konce.

Vlasy

Vlasy (1979)

Snad nejlepší z muzikálů, ke kterým jsem se dostal! Hippies, život bez starostí co víc si přát? Ne o tom tento film úplně není, ale to všichni, kdo ho viděli ví, ti kdo ho neviděli o dost se ochuzují!

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Film o touze, o odhodlání o naprostém pohrdání současnou konzumní společností. Zároveň o (téměř) panenské přírodě Aljašky. Pro ty, kdo milují hory, svobodu a dobrodružství je tento film návodem, jak jít za svým snem ;).

Spalovač mrtvol

Spalovač mrtvol (1968)

Rudolf Hrušínský, mě, ostatně jako on vždycky v tomto filmu naprosto dostal. Film podle stejnojmenné knihy Ladislava Fukse. Celým filmem jsme provázeni jím a on, ačkoliv nedělá zrovna samozřejmé věci, o tom tak mluví. Výborný lehce hororový film.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Jakože romantický komedie fakt nemusim, tak tohle mě dostalo, film poskládanej z střípků, který se pak spojej. Myslim, že právem náleží do mý TOPky!