Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Memento

Memento (2000)

Jeden z nejoriginálnějších filmů jaký jsem kdy viděl, působivá atmosféra a dokanalý důkaz toho že nic není tak jak se zdá na první pohled, miluju filmy o kterých musíte přemýšlet a kde není pravda ani to co jste viděli na vlastní oči...ten film měl dostat oscara.

Kukačka

Kukačka (2002)

Velice komorní příběh tří lidí, kteří si nevzájem díky jazykové bariéře nerozumí, je zasazen do nádherné severské a trochu depresivní krajiny. Přestože je děj zdánlivě jednoduchý, má obrovskou vnitřní dynamiku a nenudí.

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Naprosto strhující film dnes už nesmrtelné dílo, škoda slov!!!!!!

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Mazec, super, špica, perfektní film. Už dlouho mě žádný film tak nedostal jako tento. Dokonalá teorie chaosu. Zpracování a příběh jsou naprosto dokonalé. A.Kutcherovi vcelku padla hlavní role. Film je sice náročnější na pochopení ale je to jen o zamyšlení. Myslím, že takový film už tu dlouho nebyl. Doporučuji!!!

Propast

Propast (1989)

Na Zemi existuje daleko děsivější místo než kdekoli ve vesmíru. Někde v oceánu...atmosféra jak řemen...super film,jeden z mých nejoblíbenějších.

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Před chvílí jsem se dodíval na film Poslední Mohykán. Přestože jsem již docela odrostlý všem kovbojkám a indiánkám, tenhle film miluji zejména kvůli hudbě. Úžasná muzika autorů Randyho Edelmana a Trevora Jonese neskutečným způsobem umocňuje filmový děj a donutí mne i doma vždy dokoukat vše až do konce, včetně titulků.

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Jednoznačně nejkrásnější film...úžasný, úžasný,který byl kdy natočen.Perfektní zakončení perfektní trilogie! Ty bitevní scény a Frodova dějová linie,dokonalé. Ať žije P.Jackson a všichni,kdo se na tomto filmu podíleli, film točenej z láskou nejen k předloze!!!!!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Ten film se prostě povedl. Kdo neuvidí, neuvěří...Temnému rytířovi se povedlo všechno a na jedničku, film mě zcela ohromil a již jsem si ho zařadil mezi ty, které budu sledovat až do omrzení a nedám na něj dopustit. Po třetim shlédnutí bych klidně ještě jednu hvězdičku přihodil.

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Začátek filmu je naprosto úžasný po vizuální stránce, zelený a prázdný New York, prostě paráda.Výborná kamera umocnuje mrazivě působivou atmosféru prázdného New Yorku a hlavní postava je z té samoty tak na hlavu, že si povídá s figurínama a jednu chce dokonce sbalit.W.Smith který v některých momentech doslova exceluje ve své one men show.