Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Ale jo, osobně mě to bavilo víc jak jednička. Sice pár výtek mam, ale jo. Můžu říct, alespoň za sebe, že mě to opravdu bavilo. Po dlouhé době film, kde jsem se zasmál a zároveň jsem nečekal nic extra a přesto mě to pobavilo. Všichni herci super, kdy se jim role opravdu hodili a sympatie tam jsou. Pro teenagery asi stačí.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Klesnout ještě níž snad už ani nejde. Nejtrapnější pořad, který jsem kdy viděl, kdy jsem ani neviděl celý díl, neboť jsem omylem přepnul program a viděl tak jen cca 10 minut. Tohle se vysílá v normálním čase? Na tohle chce Prima táhnout sledovanost? Jsem zhnusen, protože tady je už jasně vidět, že společnost je v takovém úpadku, až to nelze nazvat ani odpadem, nýbrž totální s.....u. Kdyby účastníci byli tak známí, tak je asi znám, ale osobně vůbec dané osoby neznám. Tím nechci říct, že bych je poznat chtěl, protože opravdu ne. Doufám jen, že generaci dnešních dětí to neovlivní natolik, aby z ní pak nevyrostla stejná škodná. Absolutní propadák, který s show nemá žádnou spojitost. "Chceš být trapnej, jdi do Like House". Nejraději bych tady vypsal vše, co mě na téhle "show" irituje, ale to bych zde zůstal po zbytek svého života.

plakát

Bojovník (2019) (seriál) 

No, co na to říct? Zde stačí jen to, že je to úplně nejlepší seriál s touto tématikou, který jsem mohl vidět. Snad bude pokračování, neboť je to akcí nadupaná řežba.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Vím, že to není něco extra, kdy se ani nebudu víc rozepisovat, avšak musím říct, že mě se to líbilo. Osobně miluji seriály a filmy tohoto žánru, kdy u nich úplně vypnu. Za mě pět hvězd.

plakát

Tiché místo (2018) 

Asi ani nemám co dodat, protože po shlédnutí jsem zůstal ještě nějakou dobu v úleku. Příběh a samotné provedení je noblesní, přičemž právě netradiční pojetí toho, že je "ticho", vytváří samo o sobě tajemnou atmosféru.

plakát

Torden (2020) 

Musím uznat, ze André Øvredal zde ukázal, že severské filmy stojí za shlédnutí, neboť novodobý Thor mě velmi hezký potěšil. Lovec trolů, kterého jsme také již mohli vidět spolu s tímhle snímkem dokazuje, že Øvredal je na správném místě. Sám o sobě miluji severskou krajinu, hlavně Norsko, kdy i to pro mě hraje prim. Krásně propletena je zde severská mytologie s dnešním moderním světěm, přičemž ani tak příběh není daleko od toho, jak by to skutečně dopadlo, kdyby se někdo takový objevil v dnešním skutečném světě. Změny počasí spojené s měnící se náladou samotného hlavního (ne)hrdiny, jsou mistrovským dílem. Závěr mě trochu sice mrzí, ale jako zakončení i tak výborné. Za mě pět hvězd.

plakát

Vyproštění (2020) 

Mám rád Chrise Hemswortha, kdy i Joe Russo splnil v tomto filmu má očekávání. Ten konec mohl být trochu víc otevřený, ale i přesto se nějak přenesu. Scénář opravdu trochu jednodušší, avšak akční stránka tohoto filmu veškeré nedostatky přetlačí k tomu, aby divák měl opravdu dobrý zážitek. Za mě tedy 5*.

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Shyamalan tímhle filmem dokázal mnohem víc než si někteří připouští. Osobně jsem dlouho přemýšlel o tom, zda se vůbec k filmu někdy vyjádřím, neboť jsem nečekal to, že ani po tolika letech tento film nemá hodnocení, které by si skutečně zasloužil. Zde by se měla ocenit snaha, nejen samotný výkon jednotlivých herců. V některých případech musím skutečně uznat, že některé výkony herců byly chabé, ale samotný Ang (Noah Ringer) byl úžasný, jeho výkon byl úžasný, kdy černý pás má zaslouženě. Hudba, děj, prostě celek je pro mě opravdu pohlazením ve filmu s fantasy příběhem, kdy ne vždy musí být chaos, aby film byl prostě skvělý. Úžasná hudba Flow Like Water, která byla spojena s danou scénou, to pro mě byl skutečně požitek. Samozřejmě, jde jen o individuální názor, který je můj a chápu ty, kteří to nevidí stejně. Za mě nemůžu dát méně než pět hvězd, protože i nyní se na film rád podívám.

plakát

Ultraviolet (2006) 

Nechtěl jsem se ani vyjadřovat, ale proč ne. Vše špatně. Ať už scénář, kdy se jedná o klišé tehdejší doby, ale vážně hrůza. Myšlenka asi byla dobrá, ale realizace skončila tímto ne příliš povedeným filmem, který si zcela jistě už nepustím.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Ačkoliv se jedná o neskutečnou hov.dinu, dávám za tři hvězdy, protože jsem se celkem i bavil. Will Farrell a John C. Reilly spolu dost přehrávají, což způsobuje někdy opravdu až moc přehnaný humor, ale jo, bavil jsem se. Člověk se zde i zasměje od srdce, konkrétně já osobně v případě super palandy :D . Jako film, když člověk nechce vůbec přemýšlet, tak dobrý, tedy ty tři jsou zasloužené.