Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Varování: Sledování pořadu nenávratně ničí mozek zvlášť pro nemyslící mladou generaci! ...pošlete je na ostrov přeživších a vysaďte s nima tucet hladových pum, aspoň bude zábava až budou twítovat před večeří. Parta nemá co nabídnout, protože funguje v komformní zóně, na kterou jsou zvyklí a pokud vypukne hádka, hned taky zanikne..takže k čemu a co nabízí tento projekt? ()

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaká veeelmi lowcost oblečená verze Too Hot To Handle či co? Too Boring To Handle - až tak, že i jako kulisa k práci mi to vyloženě vadí a zřejmě to brzo vypnu. Too Hot mě přinutilo s prací přestat a fascinovaně sledovat lidi s inteligencí krevet. Na tomhle pořadu mě nejvíc zaujalo pestrý srdíčkový povlečení, ale už se ho nikde nedopátrám, protože koukám na reprízu; místo nádherného povlečení začali po chvilce točit inteligentíka, co se ! světe div se ! po alkoholu poblil; a na iPrimu bych se k opětovnému zhlédnutí tohohle skvostu musela registrovat. Ach jo. V srdci mám určitě spoustu místa pro guilty pleasures (zdravím pořad Všechno co mám ráda a je mi líto, že o tomto skvostu ví tak málo lidí, fakt, prosimvás, TO MUSÍTE VIDĚT), ale tohle je tak blbý, že ani jako GP to neobstojí. Odpad. ()

Reklama

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Velký špatný. Nejhorší možnej formát pořadu. Bolí to. Nejmizernější "dabing" tý robotický moderátorky, nikdo nikdy nevymyslel nic tak špatnýho. Není to vtipný. Není to světový. Není to netflixový. Není to moderní. Je to pouze trapný. Nechápu, jak se tihle lidé můžou živit tím, že se veřejně prezentujou a MLUVÍ, když nedají dohromady jednoduchou větu a to, co říkají, je prázdné. Nechápu zařazení před pořadem Prostřeno s docela jinou cílovou skupinou. Nechci nic z toho chápat. Můžu jen doufat, že příští generace nebudou polodementní, a že někdo, třeba někde na školách, začne po lidech vyžadovat něco víc a tohle nebude nový normál. Český divák objevil nové dno. ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nabídka která se neodmítá? No jistě, tři měsíce ztraceného času v jednom baráku a k tomu se ztrapnit. Ani se nedivím že to ty lidi odradilo. Prostě parta kamarádů se někde ubytuje, dostane zdarma stravu a hrají si jak děti v mateřské školce. A ta jejich úžasná výřivka za odměnu? Tam bylo tak málo místa že bych je s touto odměnou poslala do zadní části těla. A výherce? Ten ty peníze prošustruje buď za drahou kosmetiku nebo drahou elektroniku. Nač by se obtěžoval je z části investovat třeba do zoogikých zahrad nebo pro nemocné lidi. ()

JamesConnorG odpad!

všechny recenze uživatele

Dojmy - Tady to vezmu krátce a stručně. Televizní pořad Like House je špatný seriál ve všech směrech. Influenceři  jsou tu arogantní, nic jiného nedělají než jen pijí a dělají hlouposti. Tihle lidé mají být vzorové pro děti, ale jak vidím, tak selhali, a to hodně. Hloupé či zbytečné kauzy, hádky a podobně, jsou prostě velká blbost. Celkové Hodnocení - 2% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Streamer a youtuber Herdyn chtěl udělat podcast s účastníkem Markem Valáškem během toho, co tato show byla natáčena, avšak režie to zakázala. (LUKICKK)
  • Barbora Chvojková musela z pořadu odstoupit kvůli pracovní povinnosti ve zdravotnictví v souvislosti s pandemií covid-19. (SONY_)

Reklama

Reklama