Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Humoreska (1939) 

Pro mě jeden z těch filmů u kterých máte téměř od začátku knedlík v krku a chcete šťastný konec a Dvořáka si budete pobrukovat ještě chvíli potom. Proč se vlastně v TV střídají stále ty stejné snímky a tenhle film téměř nikdo nezná? Film pro pamětníky se nerovná jen řachanda s Vlastou.

plakát

V síti (2020) 

Dobrej správnej potřebnej počin. Jen doufám, že už to nikdy neuvidím.

plakát

Past (2020) (TV film) 

Herecký výkon malýho kluka Adama Vojtka?! Má poklona. Zuzana Stivínová je výborná vždycky. Ale pro ty, kteří neznají její životní příběh, je to jen další hrůzný film o padesátých létech. Škoda, že nebyla víc popsána lidská stránka postav a vysvětlení, kdy žila v Anglii, proč se vrátila atp.

plakát

Poldové a nemluvně - Malorážka (2020) (epizoda) 

No to bylo uzívaný nuuuuďo s uřvaným miminem. Vzhledem k Baldýnskému doufám, že se jedná jen o pomalý rozjezd.

plakát

Čapkovy kapsy - Soud pana Havleny (2011) (epizoda) 

Překvapivě příjemné zpracováni! Výborné herecké obsazení, titulky umístěné v novinách nevtíravě nápadité.

plakát

Svobodný mládenec (1993) (TV film) 

S lítostí největší hvězdy dvě. Přitom předchozí příběhy jsou tak výborný.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Pokud vás tento kus zastihne v citovém rozpoložení bolavého srdce, pokud se to znásobí slabostí pro modré oči Matthew Goode, touhou po nevlídnem Irsku a vlídné láhvi Jamesona, tak přesto, že je vám od začátku jasné jak to dopadne, bude to pro vás v tu chvíli tuze krásná podívaná.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Zkrátka Prušinovský. Celou dobu přemýšlíte proč se na to vlastně díváte a v závěru zjistíte, že se celkem dobře bavíte. A přitom taková blbost, viď?

plakát

Já, padouch (2010) 

Agnes a její vtipná roztomilost omotat si okolo prstu i toho největšího drsoně. Buď jako Agnes! Vtip, dojemnost, parádní hudba a skvělý dabing. Páááni tak to bylo fakt něco.

plakát

Zlo pod sluncem (1982) 

Lokace, atmosféra, vyladěné pointy, vyhlášený český dabing, máta peprná přesně v 8h, Hercule v plavkách. Tohle můžete vidět pravidelně jednou za rok a pokaždý se na to budete těšit.