Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (35)

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Mně první polovinu filmu hlavní herečka značně iritovala, přehrávala, na kameře vypadá strnule a ten výraz s neustále otevřenou hubou... tudíž to vypadalo dost trapně. Naopak ke konci filmu už se zbrchala a nebyla hloupoučká, nechápající, vyšilující teenka. Film drží Jamie Campbell Bower, který hraje shadowhuntera výborně pocelý čas. Obsahově film solidně akční, místy naivní, tisíckrát omytá romantika... méně zajímavé, než twillight.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Sice love story, ALE -> Zombie filmy mám rád a Warm bodies je svým námětem ve svém žánru naprosto unikátní. Krom chování ,,otce" mi nic nevadilo a toto dílo na mě zapůsobilo, Hodnocení 68% ? Nene...

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Kickass 2 nezklamal ani v podání jiného režiséra. Dvojka je více akčnější, ale co se týče vtipů, stále si drží svůj styl!

plakát

Tron: Povstání (2012) (seriál) 

Rozjezd může odradit, ale vydržte. Trochu jsem si musel zvykat na zvláštní konstrukci postaviček, ale po pár dílech jsou pro mě ,,dlouháni" samozřejmost. Tron má pěkné grafické zpracování, plno akce a skvělou hudbu stejně jako jeho předchůdci i díky tomu má celý seriál pořádně hutnou atmosféru. Kvalita zde má stoupající tendenci, prozatímně 4 hvězdy.

plakát

Univerzální voják 4: Odplata (2012) odpad!

Scénář, režie, střih, délka, herecké výkony a souboje = Všechno špatně. 3 minuty s Lundgrenem byly fajn, ale to je tak vše. Upřímně lituju ty co zabloudili do kina.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Tohle byl nářez! Takhle má vypadat akční film, který si na nic nehraje.Trochu béčko, žádné velké psychologické manýry, ale ultimátní dávka akce, která baví od začátku do konce, jelikož v každé scéně je něco nového. Opravdu jsem rád, že vidím po spoustě ohraných amerických akčňáků stvořených čistě jen pro výdělek, jeden pořádný, který mě dokázal ohromit. Za výborně provedenou akci dávám 5*.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Ze začátku to vypadalo slibně, obzvlášť potenciál návratu na střední, scény s heroickou hudbou, ALE bohužel pár výborných vtipů/situací podlehly pod hordou dalších, které byly naopak o ničem, různé situace kolikrát trapné. Jonah Hill u mě tímhle filmem padl, krom dobré komedie Superbad, má většinu blbých scén na triku on, na typově podobného Zach Galifianakise nemá. Takže na závěr já se divím, že to tu má tak vysoké hodnocení. V porovnání s filmy se stejným principem např. Bad boys 2 (69%) je tohle opravdu těžká slabota. 1* (díky tomu, že je to tu přeceněné)

plakát

Ghost Recon: Alpha (2012) 

Jako předvoj k počítačové hře je to výborně zpracovaná záležitost.

plakát

Povinnost a čest (2012) 

Zde bych "ukřižoval" lidi, kteří dali hodnocení od dvou dolů. Naprosto nejlepší military film o speciální jednotce. Nikde neuvidíte tak výborně zvládnutou taktiku celé jednotky, všechny drily a postupy jsou nádherně zobrazeny. Nevím na jaké herecké výkony si zde obecenstvo stěžuje, vojací byli zobrazeni tak jak by po tvrdém výcviku a válečných zkušeností zobrazeni měli být. Kamera, střih bomba. Amerikanismus? Ten se drží na uzdě, zde jde jen vyzobrazení speciální jednotky a námět pro mise zde byl velmi vhodně. Chápu, že mnoho lidí odpuzuje jakákoliv zeleň nebo zbraň, ale do modrých sfér tento film nepatří !