Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) 

Reklama na Angels & Airwaves? Vůbec... u filmu jsem seděl jako přimražený poctivých 75min času, kde mě úplně ovládl zvuk i obraz. Konec? trošku pokazil dojem z filmu, ale jinak velký překvapení..

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Film slibující mnohé, očekávání velká. Bohužel největší problém filmu je právě to co režisér udělá s geniálním nápadem zařadit do světa westernu něco nadpřirozeného.. výsledek? Dva paradoxy, kdy přímo westernové scény vtáhnou do děje (opomineme-li všelijaká klišé) oproti tomu cokoliv co má jenom společného s vetřelcem jakoby bylo úplně mimo. Celkové spojení tak nějak nefunguje a film nezachrání ani plejáda filmových hvězd..

plakát

Blueberry (2004) 

nechapu jak nekdo muze znicit film takovym zaverem... clovek aby se v tom vubec vyznal a jeste k tomu neusnul! skoda..

plakát

Poslední templář (2009) (TV film) 

Dávám za tři protože oproti předloze mě seriál moc nevtáhl do děje a kvůli knížce jsem to dokoukal až na třetí pokus. Je to škoda.. možná kdybych viděl pouze seriál hodnocení by bylo lepší.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Další česká komedie, která nenaštve ani příliš nepobaví. V kině se zasmějete víc než doma, protože vás strhne okolí, ale i tak je tam pár dobrých fórů. Hodnotil bych spíše jako střed, ale po delším rozhodováním za 2*.

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Magdo,ty vole vždyť já tě mám rád! Snad jediná pro mě úsměvná chvíle filmu. Klasický český film o ničem, kde postavy jenom křičí a snaží se být aspoň trochu vtipný. Nic na tom nezměnil ani Jirak Mádl, kterého mám jako herce celkem rád.

plakát

Smrt on-line (2008) 

Dobrý film na jedno podívání. Zápletka dost předvídatelná, ale přesto zajímavá. Určitě jsem se nenudil, až jsem byl překvapen.

plakát

Svědkem zločinu (2008) 

Film, který by se ve skutečnosti nikdy nemohl stát, alespoň tak jak to podal režisér! Začátek vypadal slibně ale bohužel to negradovalo spíš upadalo. Navíc film je natočen pomalu celý ve tmě.

plakát

Výměna (2008) 

Parádní film, Angelina skvělá a příběh super. U filmu jsem seděl přikovanej a jenom zíral. Jestli se to takle odehrálo tak to muselo být šílený. Dlouho jsem se rozhodoval jestli dám plnej počet, ale nakonec to pro mě neni film, který bych chtěl mít doma na DVD takže 4,5*.

plakát

Co se vlastně stalo (2008) 

Filmový průmysl je tvrdý oříšek, kde si člověk musí obhájit svoje názory, postoje a činy. Tento film je tím narvaný až po uši. Vůbec to ale neni komedie jak se píše v titulku. Je to pouze drama, které mě bohužel ničím neuchvátilo (krom hudby), pouze ukázalo jak to vůbec v tom filmu chodí.