Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Skvelá a roztomilá satirka. Pri Tropic Thunder som sa "na plný plyn" bavila s projkeciou no. 2, s What Just Happened? mám dojem "plnoplynnosti" (?... no trebárs :-)) už pri prvotnom mítingu, čo je moc, moc a moc cenné..... Áno, cením si to a už okolo polky som mala o 2. projekcii jasno, po skončení mám jasno, že sa na ňu tak nejak dosť luxusne teším (!) Najviac ma samo bavili scény s Bruceom a s rejžom. A to čakanie na Brucea Willisa- bude sa točiť? vs. nebude sa točiť? / bude Bruce, čo rozpáli každú menštruujúcu ženu či nebude Bruce, čo rozpáli každú menštruujúcu ženu? Tak bude či nebude? .-) No nič, každopádne husté!, sťa čakanie na armagedon predvádzajú tvorcovia, z toho jeden normálne striasa úzkosť...!!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem nevýrazná satira, ve které se sice najde několik dobrých nápadů či správně rejpavých scén, ale výsledku tomu chybí razance a odvaha rejpnout si do Hollywoodu pořádně. Tempo je pomalé, herci většinou nemají moc co hrát a některé postavy a dějové linky mi zde přišly značně navíc. Robert De Niro je ale vynikající a Bruce Willis hodně pobavil. To je ale, vzhledem k tématu a tvůrcům, pořád sakra málo. 50% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se vážně těšil - Bruce Willis, Robert de Niro a komedie, to nemůže špatně dopadnout. O to větší bylo moje zklamání. Jednak se zcela určitě nejedná o komedii a pak nechápu, jak se herci jejich formátu mohli podílet na něčem, co mi připomínalo průměrné béčko a očekával bych v něm i průměrné herce. De Niro i Willis své role hráli sice dobře, ALE - odvážný nápad nechat hrát Bruce sebe samého a svým způsobem si dělat srandu ze sebe samého dle mě moc nevyšel - sice nejsem "menstruující panička", ale zkrátka mám rád klasického okoukaného Willise, s jeho perfektní mimikou a vším, co k němu patří. Tady byl zarostlý jak Usáma, takže mimika byla pasé, s jarmulkou v kostele bych ho nepoznal a navíc se na scéně objevil všehovšudy pár minut, takže jediná scéna, ve které se podobal některé z jeho typických rolí byla ta, kde nadával a rozbíjel židle. A nebýt Robert De Niro hlavním hercem, který byl téměř v každém záběru a držel alespon nějakou laťku, nedám ani těch 40%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Já tomu filmu nevěřím. Že se producenti a herci občas chovají jako idioti, o tom žádná, dělají to pod tlakem peněz a investorů. Ale tady se vypíchnou dva v podstatě hloupé a zástupné problémy, kterým prostě nevěřím. Nevěřím, že by nějaký producent, který je úspěšný a má to v hlavě v pořádku, dovolil točit film, kde zastřelí psa (ať si myslíme, co chceme, o té paralele, kdy na zastřelení člověka diváci nereagují, ale na psa ano, yes, svět je naruby), a taky nevěřím, že filmová hvězda, která má úspěch založený na hladce oholeném xichtu a macho projevech najednou pocítí uměleckou integritu jen s plnovousem. To jsou takové kraviny, že pak už nevěřím ve filmu ničemu. Chtěl být kritikou, parodií, ale nemá koule věci pojmenovat přímo, a tak si bere berličky, jednu horší než druhou, které samy o sobě jsou vachrlaté a k ničemu, Film navíc neví, jestli chce být vtipný a parodický, nebo dramatický, některé scény jsou možná zajímavé (třeba nechtěně chtěná reklama na M&M, když se pan režisér rozčílí), ale celkově nuda, zvlášť pro toho, kdo se chvíli kolem filmařiny motal. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Je to spíše 3-4 hvězd, protože mě bavil i nudil, ale i když teda Kristen tam hrála jen chvíli, tak to stálo za to ty 2-3 scénky s ní vidět :) ... A Robert De Niro zahrál výborně. Bruce Willis na mě působil komickým dojmem, když jsem viděl ty jeho vousy, umíral jsem smíchy (:-DDD) Nejdříve jsem nevěřil tomu, že to je on, ale pak jsem se koukl na herce a fakt to byl on :D. Přišlo mi to dobrý vidět hrát ve filmu Bruce Willise jako reálnou hvězdu. 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama