Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

MasterChef Česko - Série 1 (2015) (série) 

Tri blbci, kteri cumej jak nejvetsi kokoti, hrozne dulezite zvejkaj pred debilne naslouchajicimi soutezicimi s rukama za zady... No hrozna traparnicka, ale kdyz v bedne nic lepsiho neni, tak s primhourenim obou kukadel se to jeste da...

plakát

Policajt ze sámošky 2 (2015) 

Nic jsem od toho nečekal a proto tento film splnil má očekávání, je to ideální oddychovka na sobotní večer...

plakát

Druhá šance (2012) 

Jako zas tak jsem z toho nadšenej nebyl. Je to koncert tří herců: Tommy Lee Jonese, Meryl Streep a Steva Carella. Nejlepší z nich bezkonkurenčně první jmenovaný :)

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Celkem originální horor o tom, jak se z nevinného výletu mladých lidí do Černobylu, respektive sousedního města Pripjať stane boj o holý život... Jako nic převratného, ale mně se tyhle filmy prostě líbí :) Ke konci scénáristé teda už dost ztráceli dech, ale všechno to vylepšili a vyšperkovali když ne geniálním, tak určitě originálním koncem. Dávám 3/5 hvězdičky.

plakát

Dawsonův svět (1998) (seriál) 

To je seriál mýmo mládí! Pamatuju se jak jsem spěchal ze školy abych to stihnul v televizi... bohužel jednou to vše muselo skončit a s mýma hrdinama jsem se musel rozloučit...ale děkuju za těch příjemně strávenejch let u tohodle seriálu.

plakát

Děti noci (2008) 

To se mi líbilo a hlavně tam má legendární roli indián z Face to face :D

plakát

Václav (2007) 

Trojan je skvělej, scénář je trochu horší.

plakát

Komando (1985) 

No tak tohle je klasika! Na to se můžu dívat pořád a pořád dokola a nikdy mě to neomrzí! Na tomhle jsem vyrůstal! :) Arnie v nejlepší formě a hlášky jako ,,nedošla ti pára Bennette?'' nebo ,,nerušte prosím přítele, je na smrt unavenej'' alespoň pro mě zlidověli! Asi nejlepší akční film trošku i komedie :D, kterou jsem kdy viděl.