Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Thriller

Obsahy (110)

Tah jezdcem

Tah jezdcem (1992)

Peter Sanderson (Christopher Lambert) patří k nejlepším šachovým hráčům. Jeho kariéra je však ohrožena, když je zavražděna mladá žena, se kterou se před nedávnem seznámil. Je obviněn z její vraždy, poněvadž byl poslední, kdo ji viděl naživu. Jednoho dne zazvoní telefon a neznámý hlas mu oznámí, že by rád pokračoval ve "hře". Obětí přibývá a policie si neví rady. Šílený maniak za sebou nenechává žádné stopy. Sandersonovi je přidělena mladá psycholožka (Diane Lane), která má pomoci objasnit vrahovy pohnutky. Ani tento tah se nezdaří, vrah pokračuje v dalším zabíjení. Jeho další obětí má být Sandersonova malá dcera. Podaří se mu dceru zachránit?

Temný anděl

Temný anděl (1990)

Jack Caine (Dolph Lundgren) je dobrý policista, který si myslel, že se vypořádá s jakýmkoliv zločinem na Zemi. Teď však někdo brutálním způsobem vraždí lidi. Někdo nebo něco, co není z tohoto světa. Pro mimozemského vetřelce (Matthias Hues) představuje lidstvo ideální továrnu na drogy. Přitom nikdo netuší, jakým způsobem lidé umírají. Před policistou Cainem stojí nejtěžší případ v jeho životě. Pokud neuspěje, naše planeta bude zničena. Na pomoc mu přichází agent FBI Laurance Smith (Brian Benben) a soudní patoložka Diana Pallon (Betsy Brantley). Dokáží společnými silami mimozemské zlo zastavit?

Laserová mise

Laserová mise (1989)

Svět vzruší událost. Někdo ukradl největší diamant na světě a unesl profesora Brauna (Ernest Borgnine), nejuznávanějšího experta na laserové zbraně. Americký agent Michael Gold (Brandon Lee) je zajištěn sovětskou KGB na letišti v Kavanze. Rusové ho usvědčí jako špiona a odsoudí k trestu smrti. Michaelovi se ale podaří utéct. Jeho úkolem je najít hledaný diamant a zachránit profesora Brauna. Při plnění tohoto úkolu mu pomáhá profesorova dcera Alissa (Debi Monahan). V patách jim jsou nejen KGB, ale také bezcitný obchodník se zbraněmi Eckhart. Tomu se podaří oba zajmout a uvěznit v diamantovém dole. Ale Michael Gold však ještě neřekl své poslední slovo.

Ambulance

Ambulance (1990)

Hlavním hrdinou příběhu je kreslíř comicsů Joshua Baker (Eric Roberts), který se na ulici seznámí s krásnou dívkou Cheryl (Janine Turner), které se najednou udělá nevolno. Okamžitě přijede sanitka, která Cheryl odveze. Joshua ji jde navštívit do nemocnice, ale nenajde ji. Policie mu ale nevěří, a tak začíná Joshua pátrat na vlastní pěst. V tajemné sanitce zmizí ještě několik dalších lidí z jeho okolí. Joshua zjistí, že se vždy jedná o diabetiky. Nitky případu ho zavedou na místo, kde se nachází lékařská laboratoř. Zde jsou všichni drženi šíleným doktorem (Eric Braeden), který se pokouší proti cukrovce vynalézt účinný lék.

Buffalo Bill: Hrdina divokého západu

Buffalo Bill: Hrdina divokého západu (1965)

Buffalo Bill (Gordon Scott) je pověřen prezidentem Grantem, aby nastolil mír mezi bílými a indiány. Na obou stranách se najdou lidé, kteří si mír nepřejí. Mezi indiány je to Žlutá ruka (Mirko Ellis), který za zlato nakupuje zbraně pro své válečníky. Pokusí se zabít Buffalo Billa. Ten naštěstí přežije. Žlutá ruka se však neštítí ani únosu dcery indiánského náčelníka (Jacques Herlin). Buffalo Bill má na záchranu nevinné dívky jen několik hodin.

Odplata

Odplata (1998)

Hlavním hrdinou tohoto příběhu je Walter Pool (Eric Roberts), neúspěšný spisovatel. Jednoho dne dostane od jistého Joseho (Joaquim de Almeida) nabídku sto tisíc dolarů, když zabije jednoho dětského vraha. Protože Walter zoufale potřebuje peníze, úkol přijme. Později se však dozví, že všechno je úplně jinak a že údajný vrah je ve skutečnosti obětí. Jose nechá Waltera zabít. Ten však přežije a rozhodne se vyřídit si účty.

Sindibád a Minotaurus

Sindibád a Minotaurus (2011) (TV film)

Sindibád objeví v pouštním táboře rukopis zlého čaroděje Al-Jibara, který je zavede ke zlaté hlavě Rhodského kolosu. Ta se nachází na Minotaurově ostrově. Zde však žije i mýtický Minotaurus, napůl člověk a napůl býk. Tato příšera začne Sindibádovi a jeho přátelům usilovat o život. Sindibád bude muset vynaložit velké úsilí, aby nebezpečného Minotaura přemohl.

Tajný projekt

Tajný projekt (2011) (TV film)

V zapadlém vojenském zařízení provádí skupina vědců přísně tajné experimenty s novým druhem zbraní. Cílem projektu bylo vytvořit nebezpečného a neviditelného zabijáka, který má jediný úkol – zabíjet. Když skupina vědců zmizí, je na jejich záchranu nasazen tým elitních vojáků pod vedením poručíka Tylera (Kevin Sorbo). Nikdo z nich však netuší, jaké nebezpečí na ně čeká.

Únik 2

Únik 2 (1994)

Bývalý zloděj Nelson Potter (Corey Haim), jehož partnerem byl jeho vlastní otec Sam (Leo Rossi) a krásná Lilly (Cynthia Rothrock), se rozhodl změnit od základů svůj život a společně se svojí přítelkyní Patrice (Sarah Buxton) se rozhodne podnikat v pojišťovnictví. Jeho otec je ve vězení a čeká na propuštění. Na scéně se však objeví krásná, ale nebezpečná a zákeřná Lilly, která vyloupí banku a přitom zavraždí policistu. Policie začne pátrat po Nelsonovi, poněvadž na vražedné zbrani jsou jeho otisky. Nezbývá mu, než dopadnout Lilly a očistit tak svoje jméno.

Campfire Tales

Campfire Tales (1997)

Skupinka čtyř mladých lidí jede jednoho večera autem za zábavou. Uprostřed místních lesů však mají nehodu. Protože je tma a vůz je úplně zničený, rozhodnou se večer přečkat v lesích. U ohniště si začnou dlouhou chvíli krátit vyprávěním strašidelných příběhů o nebezpečném zabijákovi s protézou, o vraždící nestvůře žijící uprostřed hlubokých lesů, o nebezpečném pedofilovi, který chce zavraždit mladou dívku, s níž se seznámil přes počítač a o mladém motorkáři, který se zamiluje do ducha mrtvé dívky, kterou zavraždil její vlastní otec. Ovšem to nejstrašnější má teprve přijít.

Osudová chyba

Osudová chyba (1992)

Krásnou ženu Hillary (Elizabeth Gracen) čeká romantický večer. Nebo si to alespoň myslí. Domnívá se, že romantickou atmosféru má na svědomí její manžel Craig (Jeff Yagher). Ale plete se. Ve skutečnosti se stala obětí šíleného psychopata Sama (David Bradley), který je jí posedlý. Jako hlídač ji uvěznil v nedobytném mrakodrapu a ženu mají čekat chvíle plné teroru.

Liberty's Kids

Liberty's Kids (2002) (seriál)

Benjamin Franklin za pomoci několika mladých lidí zaznamenává události odehrávající se v době občanské války. Píše o nich v novinách Pennsylvania Gazette. Prvním z mladých lidí je James Hiller, patriot, který střílí rychleji než přemýšlí a je velmi unáhlený ve svých názorech na americké hrdiny. Druhým členem týmu je Henri, francouzský sirotek, který jako jediný miluje nade vše jídlo. Poslední je mladá žena Sarah Phillips, dcera bývalého anglického generála se silnými názory proti otroctví. Společně cestují koloniemi a sledují boj za svobodu.

Unseen Evil 2

Unseen Evil 2 (2004)

Po sérii brutálních, nevysvětlitelných vražd v jednom vzdáleném a nepřístupném lese zde provádí vojenská jednotka vyšetřování. Pokouší se zjistit, co se tu ve skutečnosti stalo a chce dopadnout toho, kdo má krvavý masakr na svědomí. Jedinou, která celý masakr přežila, je Kate. Ta je také jediná, která může v celé záležitosti pomoci. Po celém incidentu však byla umístěna do psychiatrické léčebny. Aby mohla být nápomocna, musí být nejprve osvobozena.

Laboratoř smrti

Laboratoř smrti (2004) (TV film)

V 50. – tých letech byly na Sibiři objeveny bakterie mimozemského původu. V roce 2004 se pokoušejí američtí vědci v přísně utajované laboratoři kdesi na Aljašce vytvořit mimozemský klon. V laboratoři se však stane něco špatného. Vědcům se ještě podaří vyslat nouzový signal a uzavřít celý objekt. Na místo je povolán tým amerických vojáků, kteří mají za úkol zjistit, co se zde událo.

Kickboxer 2 - Cesta zpátky

Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991)

Tong Po se nesmířil s porážkou a brutálně zavraždil Kurta i s jeho přítelkyní. Příběh pokračuje o několik let později. Nejmladší z rodu Sloanů, David (Sasha Mitchell), učí v rodinné tělocvičně mladé lidi bojovému umění. Nejlepším jeho žákem je Brian, který čeká na svojí první velkou příležitost v ringu. Nechá se zlákat dohazovačem zápasů Maciahou, který pracuje pro thajskou organizaci, kterou vlastní Sangha, otec Tong Poa. Brian se postaví v ringu samotnému Tong Poovi. Ten však mladíka bez milosti v ringu usmrtí. David se chce pomstít. Mezitím je však ve své tělocvičně zákeřně zraněn proradným karatistou Vargasem (Matthias Hues). Naštěstí je tu ještě Xian (Dennis Chan), který Davidovi pomůže postavit se do ringu.

The Making of 'Lone Wolf McQuade'

The Making of 'Lone Wolf McQuade' (1983) (TV film)

Tento dokumentární film nás seznamuje s tím, jak se natáčel akční snímek Osamělý vlk Mc Quade. Příběh o texaském rangerovi, který chce pomstít smrt svého partnera a který vyhlásí válku drogovému podsvětí. Dokument obsahuje také rozhovory s herci, především však s hlavní hvězdou Chuckem Norrisem.

Kickboxer

Kickboxer (1989)

V kalifornském Long Beach se koná mistrovství USA v kickboxu. Vítězem se stává Eric Sloane (Dennis Alexio). Společně se svým mladším bratrem Kurtem (Jean-Claude Van Damme) odjíždějí do kolébky bojových umění - do Thajska. Zde se Eric utká s místním šampionem Tong Poem (Michelle Qissi), který v ringu Erica zmrzačí na celý život. Kurt se chce pomstít. Vyhledá proto trenéra Xiana (Dennis Chan), pod jehož výcvikem se připraví na zápas s Tong Poem. Tong Po je však zákeřnější, než si všichni myslí.

Kickboxer 4: Agresor

Kickboxer 4: Agresor (1994)

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu.

Kickboxer 3: Umění války

Kickboxer 3: Umění války (1992)

Do slunečného Ria de Janeira zavítá mistr světa v kickboxu David Sloan (Sasha Mitchell) se svým trenérem Xianem (Dennis Chan). Seznámí se zde s uličníkem Costou a jeho půvabnou sestrou Isabelou. David vybojuje několik charitativních zápasů a střetne se i s brutálním argentinským šampionem Erikem Martinem. Po zápase pozve Martinův manažér Lane (Richard Comar) celou společnost do soukromého klubu. Ve skutečnosti je však Lane majitelem několika podniků, kde pro něho pracuje mnoho žen a dívek. Přitažlivá Isabela mu hned padne do oka a tak dá pokyn svým strážcům, aby dívku unesli. Zoufalý Costa požádá o pomoc Davida s Xianem. Mladý šampion je tak nucen proti své vůli čelit děsivým gangsterským zabijákům.

Vrah v mém domě

Vrah v mém domě (1998) (TV film)

Sarah Bergerová (Katja Weitzenböck) odchází od svého manžela Thomase (Zoltan Bács), který je alkoholik. Se svým pětiletým synem si najdou nový domov, kde chtějí začít nový život. Rychle se spřátelí s novými sousedy. Především s Nickem Adamsem (Helmut Zierl), který ji jednou zachrání před jejím dotěrným manželem, který ji nechce nechat jen tak odejít. Sarah se s Nickem sblíží. Ve stejnou dobu ji začne někdo terorizovat. Neví sice, kdo to je, ale podezírá svého manžela. Ten však přísahá, že on to není.

Reklama