Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (205)

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) 

Místy docela zábavná holčičí blbost, kde se pod nálepkou feminismu většinu času řeší kluci a oblečení. A jsem jediný komu se zdálo, že je tam nějak moc záběrů na chodidla? Quentine, jsi to ty? :D

plakát

Zaklínač - Zrádce měsíc (2019) (epizoda) 

Gery je boží, no doubt about that. Striga fight FTW. Yenefer měla být MILF, ale ok nakonec mařka sedí. Worldbuilding se snaží a jde to, nicméně, chronologie nějak vázne. A tohle je jen a úplně hnidopíchání: Buď to není chrono, nebo je. 98% dílu to vypadalo, že se příběh odehrává někde úplně jinde v čase, než se nakonec ukázalo. Takže, kde je Jaskier? Kde je Geryho shit zbroj z předešlého dílu? A tak teda Janina storyline se odehrává v minulosti? Když zmiňují Milfgarden a queen Calanthe, jako by furt existovaly spolu. Don't get me wrong. Já se v tom zorientuju, i když jsem nečetl knížky (četl jsem tedy jenom první román), ale tak trochu života do té vaší naší exposition a dedikovaného worldbuildingu! Třeba nahodit letopočty by bylo fajn.Hněďopichání končí Potom mi přišlo trochu divné, že se králové vůbec tak mile scházejí a tancují. Takže královovladaři Citry a Milfgarden spolu hejbali kostrou a přitom dva díly před tím si snažili vyndat mozky? (doslova) A když jim jde o kouzlorádce, tak si vyberou tu nejvíc hot kost?!?!? WTF TVL Tohleto hnědopištví fakt není. Říkám, 98% epizody som si užil na 5 *, posledních 5 minut mě nasralo.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Srandovní počítačová hra. Jenom trochu málo interaktivní.

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Filmy, které své nejlepší momenty vyplýtvají v traileru, jsou dycky obřím zklamáním.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Kdyby tam nebyl ten jejich zbytečněj interracial výlet, tak by to mohla být fakt pecka. Die, Rose, die!

plakát

The Orville - Krill (2017) (epizoda) 

"We were on our way to get our chin horns waxed."

plakát

Hon na pačlověky (2016) 

Totally majestical! We didn't chose the skux life. The skux life chose US!!!!! Viděl jsem zatím jenom pár novozéland filmů, tenhle byl určitě nejlepší. Few notes: 1) Soundtrack byl nejkouzelnější. 2) Prvních pár kapitol bylo nejroztomilejších. 3) Formát kapitol zase nejzbytečnější. 4) Bela byla mothalickin' badass! 5) I když nesnáším montáže, kterými se tady nešetří, tyhle ty byly majestical. 6) Slovo majestical je moje nové nejoblíbenější fake slovo. 7) Pár scén bylo sice dost zbytečných a trochu zpomalily děj, ale to jsem odpustil hned při "I'm a menace to society!". 8) Zag umřel a ani se nedočkal svého Ziga :( 9) Rhys Darby je bůh. Říkejte si co chcete, hejtři. 10) Ta terminátorská ženská byla odporná píča. 11) Look at the balls on Andy. 12) Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. (tohle to jsem celé napsal, nekopíroval, asi proto, že se mi nechce psát bakalářku) Ortel: Trees. Birds. Rivers. Sky. Running with my uncle Hec. Living forever........... Míň než tři. (if you get it, good for you)