Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (213)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo jasné už dlouho před premiérou, že někteří nenechají na She-Hulk nit suchou. Ale dovolím si tvrdit, že to budou hlavně ti, kteří neznají komiksovou předlohu, kterou podle mého názoru She-Hulk v mnoha aspektech respektovala. Jistě, není to vždy tak vtipné, jak by to být chtělo a triky by mohly být lepší, ale tvůrci slibovali komediální seriál s právnickým podtónem a svůj slib splnili. Je docela zajímavé, že už roky lidé volají po tom, aby to Marvel zkusil jinak a nesázel na jistotu a když k tomu dojde, tak ti, co po tom volali nejhlasitěji brblali. She-Hulk beru jako pro celkový děj MCU (až na pár výjimek) ne úplně podstatný seriál, ale rozhodně jsem se u něj nenudil. Ba právě naopak. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání to není žádná pecka. Marvel teď zřejmě pouští ty slabší kousky, aspoň co se týče seriálů. Sledujeme zde origin Jane, ze které se díky nehodě s Brucem stane Hulk. Poté se s ním na chvíli přemístí do jeho laborky v Mexiku, kde se snaží ovládnout své schopnosti. Nakonec mě to zklamalo a končím... "Přednesu svou závěrečnou řeč." ()

Reklama

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Můj první MCu odpad, zaslouženě. She Hulk je přehlídka učebnicové trapnosti, kdy filmaři dokazují svou jasnou nekompetentnost a snahu dělat z diváků debili, jelikož si myslí, že nyní už si mohou dovolit vše. Seriál je absolutně balastní, zbytečný, nemá absolutně žádné dobře napsané a trochu zapamatovatelné postavy, žádnou akci a humor jehož cílem je v divákovi vzbudit pocit studu. Trapnost se stupňuje každým dílem a poslední už jen dokazuje, že je nejlepší, jelikož je skutečně poslední...toto je to nejhorší, co kdy MCu vytvořilo.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney potřeboval zaplnit tabulky, tak si sedla tlupa scénáristů a začala plácat páté přes deváté. Každý si našel svůj oblíbený kousek (Marvel světa) a pokusil se ho nahňácat sem. Kousek Deadpoola (to jeho super cool hláškování do kamery se líbilo, ale je to Disney, takže žádnou krev ani sprostá slova!), kousek Daredevila (DD má obrovskou fanouškovskou základnu, jen opět musíme ubrat na surovosti), Hulk! Hulk se líbí a víte jak byl ten multiverse cross postav/herců ve Spidermanovi? Uděláme to taky! Jenom s Hulkem! A taky tam musí být camea a můsí to být MEGA LEGRAČNÍ, jakože fakt MEGA a úlet. Jooooo… více u jednotlivých epizod. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším smolařem roku 2022 je Tim Roth. Do čeho se to nechal obsadit? Je mi ho skoro až líto, stejně jako Charlieho Coxe a skoro všech zúčastněných. Tomuto se snad nemůže nikdo ani zasmát, příběh je hloupý a scénáristé si mysleli, že hrátky se čtvrtou stěno budou jakože haha vtipné. NO NEBYLY! Bylo to cringe a asi navždy mě to bude děsit v mých nejhorších nočních můrách. Pokud se chcete sebepoškozovat, tak doporučuji. Tohle nemělo nikdy vzniknout. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)
  • She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je posledním seriálem čtvrté fáze MCU. (G....)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama