Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (12)

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Naprosto perfektní. Klobouk dolů před tvůrci, že mě dokázali udržet v absolutním napětí celých 6,5 hodiny v kuse.

plakát

Heavy Trip (2018) 

Já prostě těch 5 hvězd musím dát :-) Abych si film pustil 3x za 3 dny se mi snad ještě nestalo. Toto bude jednou opravdu kultovka s parádně nadupaným soundtrackem.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) odpad!

Tak toto jinak než odpadem hodnotit nejde. Režijně a scénáristicky absolutně nezvládnuté. Místy z toho je nechtěná komedie. Přitom nápad nebyl úplně špatnej, jen by se toho musel chytit někdo jinej, než Black. Toto opravdu ne.

plakát

Osmý smysl - You Want a War? (2017) (epizoda) 

Co? Další 2 roky čekat? Tak to teda nedám. Jdu uklidit hromádku ohryzanejch nehtů a dát si panáka a cigáro.... vlastně jsem včera přestal kouřit...tak 2 panáky.

plakát

Padesátka (2015) 

Já si prostě nemůžu pomoct, ale tak jsem se nebavil už opravdu dlouho. Kotku, opravdu poklona. Režie, scénář a hlavně herecké výkony naprosto perfektní.

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

Už dlouho se mi nestalo, že jsem chtěl odejít z kina během projekce. Kdyby vedle nespala přítelkyně a mě nebylo líto ji budit, tak jsem to udělal.

plakát

Bouře (2009) 

Tak to byl první film, na kterej se náš malej dokázal v kuse dívat. Já se vzadu tlemil na sedačce v obležení našich tří chrtů, kteří nechápavě vrtěli hlavama. Normálně bych s takového konce měl radost, ale toto bylo fakt moc :-) Na druhou stranu velice příjemná oddechovka na sobotní dopoledne.

plakát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Pro mě rozhodně nejvetší překvapení tohoto roku. Excelentní herecké obsazení a výkony. Po dlouhé době něco, co tu dlouho nebylo.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Já to prostě můžu!!! Ne, pro mě je tento film a to včetně dvojky absolutní kult. Julia hraje šílenou hlavu rodiny naprosto dokonale. Hereckým výkonům není co vytknout a Sonnenfeldův rukopis je znám ve všech jeho následujících filmech. " Je těžká zabít lidského ducha"....dokonce i cirkulárkou!!!! :-D

plakát

Jump street 21 (2012) 

Já jsem tu 5* prostě dát musel. Už se mi dlouho nestalo, že bych se řehnil od začátku filmu do konce. Snad jen ten závěr mohl být ve stejném duchu, ale jelikož jsem letos nic podobně zábavného neviděl, tak je má mít :-) "to žere minimálně 40 litrů ne?.....spíš padesát :-D