Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (491)

plakát

Černý kotel (1985) 

jděte se vycpat s kýčovitým pánem prstenů.. prostě ve spoustě pohádek jde o záchranu světa před temňákem.. podle mě to v těch klišé brousí perfektně.. nikde nic extra originálního (postavičky, děj..) ale přitom všechno je hodně neotřelé.. (tak neotřelé že sem ani netušil jak to s tím sebebětováním nakonec dopadne - to co řekne postava před skokem do kotle je fakt drsné) hlavně na děti je to dost dark underground ..a nakreslené skvěle taky.. !!!

plakát

Prostřihy (1993) 

civilnost s bizarním koncem.. vlastně celkem dost hrůza a NUDA, ale s dobrými momenty

plakát

Zmizelá (2014) 

nehorázně zábavná komedie.. role seděli perfektně ..nejsem z těch otravů co se v kině směje, ale když Neil P.H. představuje svoje hnízdo, nešlo se nesmát.. a pak už se to jen absurdními momenty vybrušovalo jako krystal .. přehnané přesně tak akorát, Pike pak končí čiře průhlednými gesty panny marie .. paráda

plakát

Dogani (2011) 

film to není až tak úžasný, ale takovýto nepříjemný příběh podle skutečných událostí je třeba vidět (a důležité natáčet)..

plakát

Malcolm X (1992) 

dobré, ale nemusela by to být jen taková nuda.. Co dopadne na zem první? černoch nebo sněhová vločka? Samozřejmě vločka.. Negra zastaví provaz!

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

měřítko funguje perfektně .. nechává tušit možné důsledky počínání teroristických akcí i nadnárodní kolotoč zloduchů :-) a soustřďuje se tam kam síla smrtelníků sahá.. kde začíná a končí.. moc dobrá změna ,ale očekával sem víc hutnějších dialogů (tyto byli ale oto víc realistické)

plakát

Znovu 17 (2009) 

zac je vážně hrozně hezký .. a pak už nezáleží na tom o čem film je

plakát

Rock of Ages (2012) odpad!

dát filmu šanci byla jedna z mých největších chyb..