Atmosféra snímku výborná a u mě zapůsobila jednou tolik pač v době shlédnutí jsem měl stejně starého syna jak hlavní představitel. Celkové hodnocení je 4 (slabší) hvězdy jen kvůli finální akci kloučka silného jak medvěd, když dokázal co dokázal.
Surově naservírované poslední dny Lidic. Od české tvorby se za poslední dekádu takto kvalitně natočený film vidí ojediněle. Výborně vyladěná kamera jejíž barevné kompozice mě vkousli ještě více do filmu a do té šílené doby bezpráví. Hrůza až k neuvěření, když si člověk pomyslí jaký svinstva a to i na dětech se děli. Vždyť nás od téhle šílenosti dělí jen 66 let a lidé již hodně zapomněli a proto chvála filmařům za takovéhle filmy!!!
Dějově velice plitké, rozhozené a velmi podobné čínským akčním filmům, které by bez výborného umění boje stály za starou bačkoru. Ale to umění boje v podání Tony Jaa je opravdu fascinující a oku lahodící!!
Žádné nudné auto moto revue či autosalon. Jde vidět, že i pořad pro motoristy může být veden cestou humornou. A pak, že jsou Angláni suchaři!! Clarkson : Jestli chcete vidět zníčení 3 kamionu různými nástrahami, neopuštějte dnes náš pořad anebo radši budete sledovat důchodcovské Stardance?? Myslím, že pro většinů můžu není výběr možný!!
Audiovizuální pastva pro diváka. Ale jen o efektech dobrý film není. Nicméně vcelku dobrý snímek srovnatelný se sérii rychle a zběsile. Všsak i někteří herci jsou stejní.
Tohle je opravdu megalejno a nebýt výborné skateboard akci v úvodu snímku, poslal bych film tam kam patří to jest do žumpy. Tom Green je úchylně trapný, stupidní bez špetky humoru a celkový dojem z filmu je tragický. Nejodpudivější mě přišla scéna kdy Green olizuje naštíplou holení kost jeho kamaráda a poté jeho akce jako doktora porodníka. Je smutné, že až do takovýhle stok klesl americký humor. Nemám rád American Pie, ale oproti tomuhle to je jako srovnávat sterilního gambrinuse s odporným Ambrosiusem.
Nevim co?! Jestli hodnotit dobreho komunistu Menšíka nebo kapitalisty typu Vala a spol. Je vidět, že strana nerovná se škatulkaci lidí. Ale každá persona je individuelní a je sama sebou. A tudíž nesnáším komunismus a šeptání!!!!
Otec, syn a děda spolu vytvořily tento zajímavý film. Zdeňka Svěráka mám rád, ale nějak mi jeho hlas neseděl na kapitána Hergota. Zato Macháček, Čtvrtníček či Liška byly obsazeni výborně. Celkově mě ale snímek nějak extra nenatchnul.
Zvrácené masochistické hrátky po mexicku. Tahle role Trejovi sedla jak hovno na košili. Seagal to poprvé schytal a hned důstojně po japonsku. Potoky krve vám vypláchnou mozek a budete vidět rudě.
Solidní nářez staré akční herecké gardy. Líbily se mi narážky herců na civilní život (Arni chce být prezident :) ) Stallone zvládá režisérskou funkci chvalitebně, jen bych měl pár výhrad k pár nepřehledným a přehnaně rychlým akcičkám a superhero akcím typu komando. Naopak kde jsem slintal blahem byla kamera za zády Stathama při náletu. Excelentní herecké obsazení akčních hrdinů. Tak nějak jsem si při sledování filmu připadal někde na přelomu mezi 80-90 léty. Což rozhodně nebylo na škodu.
What the fuck is it? Dnešní mládež nemá úctu k žádným hodnotám. Samý chlast, joint a nabitý kvér na prdeli. Těmi prvními libůstkami prošlo nemalé procento pubescentů. Amerika jim však ještě dá její hlavní pýchu a to zbraň. No a jak to asi může dopadnout?! To co ve mě po filmu chvílu kvasilo byl dojem, který jsem už bohužel zažil i v jiných filmech či událostí z Američky a to ten, že dostupnost střelných zbraní je v US and A naprosto triviální. Vždyť obchod se zbraněmi vždy byl je a bude jeden z nejziskovějších.
Ano romantické ani hororové ani tajemné. V tom městečku jsou asi všichni obyčejní lidé dementi, když nepoznají mezi sebou jedince co se chovají trošku jinak a co studujou 1 ročník pořád dokola. To je teda kravina.
Každou chvíli při sledování jsem měl pocit, že jsem již něco podobného viděl a co mě velmi zklamalo tak to byly masky vlkodlaků a příliž do očí bijící počítačové animace. Ale po příběhové stránce, po zdařilých hereckých výkonech a po temné atmosféře se film docela povedl. Do hlavních dvou rolí byli velmi vhodně etablováni Del Toro a Hopkins, kteří opět nezklamaly.
To zas byla ale volovina. Prý romantický fantasy. Pche!! Upírský život v moderní době byl podán tak uboze a přízemně, že jsem byl velmi zklamán. Marně jsem čekal na nějaký dějový zvrat, ale ten se bohužel nedostavil.
Nevím jestli ten pohled supervojáků na svět byl vnímán vážně či z prdele, nicméně je vidno, že se jedna a ta samá realita dá chápat více způsoby. Přičemž ten hipísackej postoj Jeffa Bridgese mi byl sympatický asi nejvíc. Je to vtipná komedie k zamyšlení. P.S. Rusko zkoumá mentalitu člověka jako zbraň, to bysme my Američené neměli být pozadu (a je to tu zas a pořád).
Nevím, kdy a jak by se ti naši moraváci mohli starat o víno a vše kolem kdyby furt jen nasávali jako hlavní protagonisté. Voříšková mi je zde ještě sympatičtější než v prvním díle a to ne díky své kráse vnější nýbrž právě té druhé. Korna jsem snad krom pohádky Honza málem králem neviděl hrát kvalitně. Atmosféra Moravských lánu a vinoték a vůbec duševní pohody na mě opět zapůsobila velmi kladně až jsem z toho dostal chuť na červené vínko (nemyslím to co podával Táborský Kornovi).
Vynikající psycho-thriller. Co mě ve snímku dostalo nebyl jen excelentní výkon Capria, ale především hustá, ale totálně hustá atmosféra. Kingsley jako ředitel ústavu též bezchybný. I když se mi zdálo divné proč nabízí Leonardovi cigára, když sám kouří dýmku :) . ne nebudu spojlerovat. Tento snímek stojí za vychutnání a tvůtci nešetřili na kvalitním hudebním doprovodu jako i též někdy až moc realisticky ztvárněné kamery. Špička film, kterého od 5 hvězdiček dělí je pár krůčků. P.S. Pro rodiče a zejména pro rodiče malých, krásných princezen to bude opravdu drsné!!
Hřbitov domácích zvířátek (1989)
Jízda na střele (2004)
Noční strašidelná atmosféra byla výtečná. Jinak celkový dojem z filmu průměrný.
Kick-Ass (2010)
Kdyby se film držel akčního tempa jako v závěrečné půlhoďce, dal bych jasných 5 hvězd. Ten trénink kulek na opancéřované holčičce byl pěkně ujetý.
Lidice (2011)
Ong-bak (2003)
Top Gear (TV pořad) (1978)
Rallye smrti (2008)
Twilight sága: Zatmění (2010)
Furt to samé dokola. Nerozhodná Kristen a pomstychtivá upírka. Už to nudí s každým dílem víc a víc.
Freddyho úlet (2001)
Bouřlivé víno (1976)
Kuky se vrací (2010)
Zlatí úhoři (TV film) (1979)
Bejt od fochu dám jistě o hvězdu víc, ale na smrt krásných srnců to nemá.
Machete (2010)
Expendables: Postradatelní (2010)
Superlék (1998)
To byla teda pitomost. Nechápu jestli se může někomu líbit humor Marlona Wayanse. Scénář tragický a výkon hlavní postavy ještě horší.
Všichni jsou v pohodě (2009)
Ten obal DVD s tím digitálním fotoaparátem je naprosto zcestně trefný. Film výborný. Zuřící býk zakotvil v poklidné stáji na podzim života.
Alpha Dog (2006)
Číslo 9 (2009)
Naštvaný roboti je samo o sobě absurdita. Triviální příběh zakončený finálovým klišé.
Cabin Fever 2 (2009)
Úděsná hovadina s ultra debilním cajtem co zde přesmrdívá už z prvního dílu a podává ještě tragičtější výkon!
Hadi v letadle (2006)
Slabý snímek souzní se slaboduchým, syntetickým Samuelem. Stává se současně stokou soudobých snímků..
Twilight sága: Nový měsíc (2009)
Vlkodlak (2010)
Stmívání (2008)
Lítám v tom (2009)
Charismatický George Clooney si zde tak trošku zahrál svůj staromládenecký život. A chopil se toho výborně.
Protektor (2009)
Nadprůměrný český počin o zfilmování doby protektoriátské.
Muži, co zírají na kozy (2009)
T.M.A. (2009)
Tak nevím jak na ostatní, ale na mě ta zatuchlá atmosféra docela dobře zapracovala. Dávám lepší 3.
2Bobule (2009)
Fanatik (1996)
De Nirovi role psychoušu sednou jak prdel na mísu.
Prokletý ostrov (2010)