Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

23 (2007) 

Heleďte mě se to líbilo! Uznávám čekal sem víc, ale 4* jsou to správné hodnocení (alespoň pro mě). Vyděl jsem to i podruhé a při úvodních titulcích sem si říkal sakra je to ale divný... 23 x 1=23... a vtom se začal odehrávat můj příběh... (scary!) :D

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Jooo, tak tohle bylo neco! Zabava + akce genialne promichané do neuveritelneho mixu na ktery jen tak nezapomenu. Samozdrejme musime to vse brat s (velkou) nadsazkou ovsem pak pochopime ze jde o perfektni film (aspon pro me)!

plakát

Battle Royale (2000) 

2* jedna za nápad který je, jak sem zde cetl, je milionovy avsak nedotazny (skoda!) a druhou za snahu kterou jiste tvurci museli vynalozit. Jinak nedotazene postavy, ktere se nez mohli ukazat svou pravou tvar pozabijely! Zajimave komentare: Rocky88, Drc! (mozna na druhe shlednuti bude pro me lepsi)

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Běžte do háje se scénamy okoukanymi od Bourna! Bond je Bond a troufam si rict ze tohle je ten nejlepsi! Od zacatku do konce sem ani jednou nemrkl aby mi neunikal jedina sekunda z filmu! Do sedacky sem se pri akcnich scenach zaryval tak usilovne ze ji asi potom budou muset vymenit! Vyborny Craig, dobrá Kurylenko, a nadherna (jako ze starych dobrych "Bondovek") Gemma Arterton! Prvnich pet minut me utvrdilo v tom ze tohodle Bonda chci videt jeste 1000x. 5* nikdy nic min!!!

plakát

Mamma Mia! (2008) 

4* snad jen za to, že spadá do mého nejoblíbenějšího žánru filmů a to muzikálů, jinak průměrná (letní) romantická komedie, která některé určitě nadchne, ale promiňte mě ne. Jednou stačilo podruhé se podívám jen kvůli ABBě. Zajímavé komentáře: Gemini

plakát

Wasabi (2001) 

Za průměr 3* za skvělou hudbu +* sice místy nehodící se ale mou oblíbenou - Gorillaz (golfová scéna) nebo Prodigy (videoherna).

plakát

Starci na chmelu (1964) 

Nesmrtelné písničky které poslouchám od doby kdy sem jako malý dostal kazetu se soundtrackem. Příběh který je skutečně nadčasový a těch pár soudružských oslovení musíme prostě přejít bez povšimnutí. 5* nic víc nejde tedy ano 6 ale bohuzel csfd není na tohle uspůsobeno.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Když jsem viděl Miyazakiho Cestu do fantazie a vlastne i první animovaný japonský film ktery jsem mohl zhlédnout byl jsem unešen a myslel, že už mě nemůže překvapit, ale přišel pak Zámek v oblacích a sním o neco lepší více fantastický příběh. Od začátku do konce perfektní možná mohl být ještě delší abych si užil všeho co Hayao Miyazaki nabízí. PS: A to jsem ješte neviděl Princeznu Mononoke. Už teď se moc těším. 5* jednoznačně

plakát

Casshern: První samuraj nového věku (2004) 

Velmi zajímavé, vizuálně dokonalé velkolopé sci-fi drama o smyslu existence. První část pomalá a připravující na druhou rychlejší možná o něco horší. Kkž mluvím o vizuální stránce musím zmínit i část zvukovou především hudbou. Po prvním zhlédnutí sem byl trochu zmaten z dějové nestálosti a neustálému prolínání dialogů, proto doporučuji druhé zhlédnutí na které se i já teď už moc těším. Délka mi nevadila.

plakát

Gympl (2007) 

Az ted po vice nez roku sem si uvedomil jak sou zde perfektne zvladnuty charaktery tech postav. Hlavne Madl perfektne zahral zbohatlickyho spratka! (nechci ovsem aby to vypadalo ze Gympl beru jako nejakou umeleckou zalezitost.