Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (54)

plakát

Hvězdná brána: Třetí říše (2018) (seriál) 

Od fanouška Stargate: Na střelbu z tyčové zbraně stálo za to si počkat. Průměrnou podívanou pak už jen zachraňuje relativně vtipně podaná diplomatická setkání nacistického velitele s královnou. Nebýt kultovního odkazu, nebylo by proč tohle natočit. Jenže jako fanoušci silně strádáme jakéhokoliv počinu z našeho oblíbeného světa a tak dáváme zavděk i těmto "stvořením".

plakát

Zkrat (2011) 

Film, kde musíte dávat pozor, jinak se budete sami sebe ptát, co se tam děje a proč. Jinak se jedná o ucházející krimi film, kde vyloženě "nečančaly" bojové scény a nechaly je vyplinout z hereckých výkonů na plátně.

plakát

Hancock (2008) 

Zastávám nepopulární názor, že tohle je vynikající film. Vtipy jsou super, příběh je super a gradace s polt pointy je perfektní. Znovu je Will Smith v hlavní roli a znovu dělá skvělou práci. Na tohle se dá říct jediné: "Good Job".

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Jak jsme zvyklý, vyšší očekávání zlomily hůl. Film je jednoznačně dobrý, na jedničku však ztrácí. Vtipem, příběhem a záporákem. A udělat z Ega člověka je docela odvážný.

plakát

60 sekund (2000) 

Jeden z filmů, kdy Nicolas Cage doslova září. Výborný film z prostředí automobilových zlodějů, s fajn příběhem a herci. Dnes již nesmrtelný počin.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Gerald Butler dělá, co může, aby film aspoň trochu za něco stál z herecké stránky. Příběhově nic nového pod sluncem a efekty jsou místy přeefektované. Jako sobotní odlehčení to stačí.

plakát

Likvidátor (1996) 

Klasická akční zábava s Arnoldem. Dnes již dost zestárla (2019), ale nostalgie je silný síla.

plakát

Focus (2015) 

Skvěle napsaná komedie, s výbornými hereckými výkony a vtípky pro zasmátí. Will Smith prostě umí hrát a znova a znova to dokazuje. Filmy s ním jsou všechny pomalu legendy. Počkat, tam hrál vlastně taky.

plakát

Ex Machina (2014) 

Z filmu jsem měl divný pocit, ale to je právě na něm ono plus. Prostě se necíte dobře a to byste měli, když umělá inteligence začne připomínat člověka. A ten konec? Asimov by měl radost.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Skvělí Benedict Cumberbatch a Mads Mikkelsen rozehrávají důležitou příběhovou linii pro pokračování Avengerů. Škoda jen nedostatečného vysvětlení magie a jejich možností, jenže na to už ve filmu prostě nebyl čas. "Mister...?" "Doctor." "Mister Doctor?" "It's Strange." "Maybe. But who am i to judge."