Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Koncert

Koncert (2009)

Postřehy sem píšu průběžně, hvězdičky dám až na konci. 1)Teď musím říct, že jsem nikdy neviděla vtipněji přednesenou nabídku na čtení z ruky. 2) Cikán v divadle, když zahrál, to bylo na slzy v očích. KONEC: Nelze, než dát tomuto skvostu pět hvězd a být možnost dát deset, dám jedenáct. Naprosto neuvěřitelný závěr, kterému lze vytknout pár věcí jen ne tu opravdovost. Milovník hudby zaplesá, bezvěrec (jako jsem já vůči vážné hudbě) zatouží po Čajkovském. PS: Tento film je tím, čím lze zacelit duši. PS2: Jen tady lze vidět, jak opravdu vůbec nefunguje americká upoutávka na evropský film. Nekoukejte tady na video a pusťte si film.

Emma

Emma (1996)

Nejde o striktně vytvořený opis knihy, ale o film, který Vás přiměje knihu si přečíst. Gwyneth Paltrow je jako Emma Woodhouse krásná, přiměřená laskavá a neuvěřitelně zaslepená, když přes všechny hlouposti svého maličkého světa nevidí, co by měla především.

Rivalové

Rivalové (2013)

Vždycky a všude existovali blázni, kteří prahli po doteku smrti. Po letmém závanu, který je polechtal po tváři, aby záhy trhli volantem a odfrčeli pryč. Některým se to povedlo, jiným to zlomilo vaz. Doslova. Film je to ale úchvatný, děj dechberoucí a hudba luxusní. A to nejsem formulový fanoušek, nebo jsem tedy rozhodně nebyla...