Zdeňka

Zdeňka Odehnalová

okres Vyškov
Dobrá kočka která nemlsá

21 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 8 11 14
    • 9.2.2012  19:02
    Hugo a jeho velký objev (2011)

Moje představa o filmu byla úplně jiná a to, že Hugo se svojí kamarádkou oživí Automatom, díky kterému se dostanou do kouzelného světa a budou zažívat různá dětská dobrodružství. To že se však film přehoupl do úplně jiné dimenze a nabral úplně jiný spád než jsem já očekávala, mě opravdu dostalo a velmi mile potěšilo. Originální snímek s nádhernou pohádkovou atmosférou + Jude Law byl doslova třešničkou na dortu.

• 8.1.2012  19:23
    Pianista (2002)

Osudy Židů za druhé světové války je vždy velmi silně emotivní. Plus když přidáte příběh podle skutečné události, udělá to ještě větší zážitek.

• 20.11.2011  15:59
    Záskok (divadlo) (1997)

Humor Cimrmana miluji a po téhle hře se především láska k panu Svěrákovi více prohloubila. Tak končí naše komédie, zlo prohrává a dobro žije.

• 20.11.2011  09:19
    Mistři hazardu (2005)

Jsou tam dobré hlášky, při sledování ani nebude chybět smích, ale příběhově NE.

• 20.11.2011  09:17
    Bláznivý příběh Robina Hooda (1993)

Stále nejlepším Robinem pro mě zůstává Kevin osobní strážce Costner.

• 12.10.2011  17:57
    Jeden den (2011)

Nádherná R O M A N T I K A

• 18.9.2011  15:52
    Drive (2011)

Po shlédnutí tohoto filmu začínám mít slabost pro muže s párátky v ústech :-D + pro písničku A Real Hero (Real Human Being) odkaz zde

• 7.9.2011  17:37
    Muži v naději (2011)

Tak tohle se vážně povedlo. Zasmála jsem se upřímně od srdce, sice s hlavní myšlenkou a činy hlavních hrdinů nesouhlasím, ale to vůbec na kráse neubírá.

• 27.8.2011  21:55
    Králové ro(c)ku (2006)

Na co zakládat celou školu rocku, když si J. Black vystačí s jedním parťákem + odnáším si z filmu jedno ponaučení a to, že Satanus je latinsky Satan :-D

• 27.8.2011  16:18
    Smrt čeká všude (2008)

Až člověka mrazí, že se to pár tisíc kilometrů od nás opravdu děje.

• 17.8.2011  20:55
    Útěk ze Sibiře (2010)

Životní cesta, která bere dech. Můj obdiv patří především skutečným hlavním hrdinům, kteří dokázali veškeré, nejen přírodní nástrahy, překonat.

• 1.8.2011  17:51
    Jana Eyrová (2011)

Nádherně zpracovaný slavný román. Příběh hlavní hrdinky je podán tak, že s ní prožíváte veškerá její úskalí. Film má úžasně temnou atmosféru a charismatického hlavního hrdinu, tak jak to mám ráda.

• 10.7.2011  09:29
    Shrek: Zvonec a konec (2010)

Osel a kocour, jediná dobrá vyhlídka tohoto pokračování. Jinak doufám, že je to vážně Konec a Dream Works začne pracovat na jiné příšerce.

• 29.6.2011  09:03
    Americký gangster (2007)

Příběh podle skutečné události, už jen to mi bere dech. Do toho v hlavních rolích zasazeni dva vynikající herci a to vše pod taktovkou tak výborného režiséra jakým R. Scott je. Věřím, že film si musí užít skoro každý z nás a je mi jasné, že nejsem sama, kdo si říkal, tak tady bych se ocitnout vážně nechtěla.

• 28.6.2011  12:53
    Po přečtení spalte (2008)

Čekala jsem, že mi bude stále nějaká scéna dráždit bránici, ale zasmála jsem se jen párkrát - vždy to bylo kvůli Bradovi, takže ty tři hvězdy patří asi především jemu. Nápad vše tak absurdně zamotat byl sice zajímavý, ale naservírování mě osobně nějak nedostalo.

• 25.6.2011  19:30
    Letní vzplanutí (2001)

Nudná romantická komedie s až moc jasným dějem. Vlastně po půl hodině je Vám jasné jak to skončí, takže pokud máte Filipa, tak film klidně můžete vypnout.

• 15.5.2011  09:54
    Imaginární lásky (2010)

Miluju filmy, ve kterých se najdu. A ještě bych chtěla na tomhle vyzdvihnout krásnou hudbu (už sháním soundtrack ;o) a především vedlejší vyprávění jiných lidí, co prožili s někým druhým mi film úžasně oživilo.

• 18.3.2011  15:54
    Zpívání v dešti (1952)

Skoro u každého muzikálu se zmiňuji, že je miluju a tenhle není výjimkou, především proto, že hlavní hrdina si za všech okolností zachoval DŮSTOJNOST ;-)

• 18.3.2011  15:50
    Vlasy (1979)

Hlavní hrdina, který mě neuvěřitelně zapoutal a donutil mě tím, abych s ním prožila jeho "životní" příběh, který byl doprovozen úžasnou hudbou a choreografií, k tomu konec, který v mém srdci zanechal neuvěřitelnou stopu.....

• 16.3.2011  20:55
    Kalamita (1981)

Scénu, kdy Jaroslava Kretschmerová uzdravuje Bolka Polívky, chci vidět ještě aspoň 100x :-D

• 18.2.2011  16:09
    Na vlásku (2010)

Miluju animaci z dílny Disneyho. Pohádka měla vtip, krásné písničky, které zážitek z filmu vždycky vyzdvyhnou. Kdyby s princeznou nemlátila puberta, řekla bych, že princezna byla kouzelná. Na místo toho jsem si zamilovala "vysvoboditele" Evžena :o)

• 18.2.2011  16:05
    Varieté (2010)

Druhá polovina mi přišla, že jsem na koncertu Christiny A. a jelikož má výborný hlas, tak mi to ani tak moc nevadilo. Film předčil mé očekávání, příběh beru na milost a taneční choreografii vyzdvyhuji hodně vysoko.

• 24.1.2011  19:22
    Vyznání Anny Elliotové (TV film) (2007)

Miluju Jane Austenovou, miluju knihu Anna Elliotová, miluju kapitána Wentwortha a miluju období konce 18. století.

• 23.1.2011  16:46
    Tři dny ke svobodě (2010)

Největším tahačem celého výborného pocitu z filmu bylo určité napětí, které zde panovalo, nejistota, která sálala z celého snímu. Celou dobu jsem si pokládala celkem dost zásadní otázku: ZDA TO UDĚLALA? Prostě ten pocit, kdy nemůžete oči odtrhnout od plátna, aby Vám neunikla žádná informace, miluju :o)

• 2.1.2011  12:56
    Přemluv bábu (video film) (2010)

Nechápu, co na tomhle mám hodnotit...nebo zde najdu za chvíli i reklamy na různé prací prostředky?

• 27.12.2010  20:17
    Fontána pro Zuzanu (1985)

Kdyby byl film jen tříminutový a po tu celou dobu by hrála písnička: Ak nie si moja, potom neviem čija si, máš detskú tvár, a hrozne dobré vlasy neváhala bych ani minutu a dala plný počet! Sice písnička o nás dvou už není pro děti, ale myslím, že těm by to nevadilo ;-)

• 27.12.2010  20:13
    Kráska a zvíře (1991)

Krásný příběh plný úžasných barviček - Disney jak má být!

• 28.11.2010  10:27
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Konečně po dlouhé době odcházím z kina s uspokojivým pocitem, že tentokrát se to přece jen tak nějak povedlo. Myslela jsem si, že právě rozdělení do dvou částí bude velké mínus, ale spíše to vídím jako pozitivum, aspoň se nevynechá žádná má oblíbená scéna z knížek :-) No už se těším na druhou (bohužel závěrečnou) část! Možná po takovém zpracování bude loučení s posledními minutami s Harrym Potterem na plátně stejně těžké, jako otočení poslední stránky knihy...

• 7.11.2010  17:02
    Schindlerův seznam (1993)

Tento film ponechávám bez komentáře, snad jen moje silně bušící srdce mluví za vše...

• 13.9.2010  07:30
    Česko Slovensko má talent (TV pořad) (2010)

Na této show nejde jen tak něco pokazit :o)

<< předchozí 1 2 3 4 8 11 14