Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (166)

plakát

Futurama: Benderova hra (2008) (video kompilace) 

Tak toto je Futurama jak jí mám rád jeden vtip za vtipem jedna šílenost za šíleností prostě gut.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Zde opravdu Sly ukázal že absolutně vůbec nepatří do starého železa. Rambo je zpět se vší parádou a o dost lepší než posledně. Je to sice krvák a dosti depresivní v první polovině ale jakmile nastoupí John se svým lukem a mačetou jste ve svém živlu a tetelíte se blahem když kulometem srovnává vše se zemí. Opravdu akčně je to moc dobré scénář je jednoduchý ale na to se tady nehraje a herci ve vedlejších rolích nejsou vůbec k zahození viz Školák. Bohužel hlavní záporák není tak dobrý jako předchozí a jeho zlikvidování není také nic extra. Doufám že bude pětka.

plakát

Sedm (1995) 

Tomuto filmu jsem přišel na chuť až po druhém zhlédnutí. Bohužel jsem ho viděl dosti pozdě takže většinou vše co zde bylo originální už jsem někdy viděl. Ale jinak ústřední dvojice je naprosto dokonalá a věřím jim to každým coulem záporák je také excelentní scénář nemá chybu a atmosféra by se dala krájet. Škoda jen že jsem ho neviděl před SAW.

plakát

Podivní (2010) 

Tento horor byl pro mě docela překvapením jelikož zápletka je sice provařená ale ztvárnění je originální. Hlavními plusy tohoto filmu jsou herci v hlavních rolích napínavá atmosféra a podmanivá hudba. Akce je také velice dobrá, a sice pár nelogičností se tu najde, ale to moc velká vada není. Milé překvapení a určitě nadprůměrný horor. Doufám že se vládě toto nikdy nestane i když ty debilové dokážou mnohé.

plakát

Šakal (1997) 

Docela podprůměrný film, který vytahují na průměr dvě hlavní postavy Willis a Gere. Opravdu tento film nemá moc co nabídnout zápletka je provařená scénář předvídatelný herci ve vedlejších rolích dosti špatní a logických facek nespočítaně. Jediné co my zabránilo ve vypnutí televize je dvojice ústředních postav které jsou fakt skvělé. Žádné veledílo.

plakát

Rango (2011) 

Animák který to nehraje na děti, ale chová se syrově a drsně zkrátka dospěle a to je velké plus. Ranga opravdu nepouštějte dětem, pokud je nechcete unudit, protože on opravdu pro děti není. Nejsou tu žádné hláškující trapné postavy ani veselé postavičky dámy a pánové toto je nádherné ukázání divokého západu jak ho známe z westernů. Příběh je sice trošku jednoduchý a předvídatelný ale to je opravdu malá vada na kráse. Největší plus je opravdu animace, kdy všechny postavy jsou do nejmenšího detailu vykresleny, takže Vám přijdou jako živé, většina postav je sympatických hlavní záporák taky ujde a jinak vše je více než dobré. Je škoda, že takovýchto animáků je tak málo.

plakát

Neznámý (2011) 

Dobrý akční film, který by se rád vyrovnal 96 hodinám, ale svými kvalitami k němu nedosahuje. Tento film není vůbec špatný patří spíše k nadprůměru, Liam Neeson je skvělí jako vždy scénář je propracovaný do každého detailu a finální rozřešení zápletky je opravdu překvapivé. Jenomže to co mi v tomto filmu chybělo je šmrnc a akce. Vše se zde odehrává pomalu po vytyčené koleji bez emocí bez ničeho, takže se může stát, že někoho ten film začne ke konci nudit. Ale jinak dobrý film na jeden večer.

plakát

Zombieland (2009) 

Tato svižná komedie sice patří mezi zábavný průměr, ale mezi nadprůměr jí řadí originální prostředí a hlavně Zombie. Tato komedie si svým způsobem utahuje sama ze sebe a pojetí lehkosti jakou se bere apokalypsa je opravdu dobré. Herci jsou velice dobří samozřejmě jim vévodí Woody Harrelson, scénář nemá také moc velké díry a vtipů je dostatek takže ta hoďka a půl uteče jako voda. Určitě film, který se neomrzí a svou originalitou jistě potěší.

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

Bohužel nejslabší ze všech čtyřech filmů protože scénář je dosti nudný vtipy nejsou moc dobré a příběh je holá kravina. Ano kravina i na futuramu bohužel toto byl krok vedle.

plakát

Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) (video kompilace) 

Naši známí z Futurami se vrací v tomto filmu a je to pořád stejně dobré jako seriál. Má to vtip a energii scénář plný šíleností také potěší, takže pro fanoušky povinnost.