Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznacne 5*. Sice se film v podstate od serialu vubec nelisi, narozdil od Simpsons, nicmene tvurci prisli s naprosto dokonalym pribehem, kterej tech 90 minut skvele zabavi. Navic se objevi spousta znamejch postav ze serialu a na spoustu veci se tu odkazuje, takze je dobry znat serial. Taky jsou tvurci jeste krapet drsnejsi oproti serialu co se tyce sprostejch vyrazu. Proste jsem se tech 90 minut perfektne bavil. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"We are back, baby!" Futurama je zpět! Navazuje na konec páté série, a i když jí ty vypatlanci zrušili tak za to dostali namláceno a to pořádně! Futurama je zpátky v celé kráse a tak se Fry, Leela a Bender mohou vrátit jako posádka Planet Express. Mimozemská rasa Naháčů rozkrádá celou Zemi a je pouze na našich oblíbených hrdinech, aby zachránili celý Vesmír. Sranda pokračuje, když se na zadku Phillipa J. Frye objeví kód pro cestování časem. Film má velmi dobře zpracovaný příběh a za cestování časem má ode mě jedničku s hvězdičkou. Zajímavý příběh doplňují všechny známé i méně známé postavy z celého seriálu. Navíc má několik pevných vazeb na seriál. Proto fanouškům neujdou ty krásné narážky i hezké mosty do příběhu. Z připravovaných čtyř filmů o Futuramě je Benders Big Score jasně nejlepší. Velká porce humoru a zábavy. Pro fanoušky povinnost. Zkrátka když jí miluješ… PS: Objeví se i Zapp Brrrrannigan! (100 %) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úvod so spoločnosťou "Box" = geniálne. Ale potom prišlo niekoľko jemne trápnych gagov a chce to čas, než sa to rozbehne - a rozbehne. Napriek tomu, že som pointu filmu odhalil polhodiny pred koncom, aj tak som bol v tom sentimente celý namočený. Kým pri seriáloch ja osobne nevidím kvalitatívny rozdiel medzi Simpsonovcami a Futuramou - pri filmoch to je jednoznačné. Futurama rastie na tom, na čom film Simpsonovcov padá - na príbehu. Oproti jednoduchému a priamočiaremu deju Simpsonovcov stojí premyslený a riadne (seriózne) sentimentálny dej Futuramy. Zopakujem len to, čo som napísal pri seriáli: ten dej robí z filmu niečo viac ako len komédiu/paródiu a to je na Futurame to najcennejšie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bender coby zloděj nejcennějších světových pokladů nebo "terminator" neměl chybu, líbilo se mi i povedené pohrávání si s cestováním časem a pak samozřejmě ty obvyklé futuramácké vtípky (židovský TIE fighter), bez určitých epizodek (obzvlášť Santa) bych se ovšem obešel. Benderovo parádní terno mě bavilo, ale Futuramě přesto více sluší seriál. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Je příjemné, že Futurama je zpátky. Akorát formát celovečerního filmu jí nesvědčí. Bral bych radši 3 díly s jiným dějem. Resetovaní vztahu leela-fry z posledního dílu seriálu bylo nutné, ale nijak vysvětlené. Taky to trochu přehnaly s cestováním časem a opět se vztahem leela-fry. Nejlepší je asi začátek kdy se navážejí do FOXu :). Doufám, že další DVD mě potěší víc, takhle jen lehký nadprůměr, čekal jsem víc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama