Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Nebezpečná rychlost (1994) 

Film mě bavil,pořád se tam něco děje,navíc Keenu a Sandra zamlada.Dal bych asi i 4 *,ale za přeskok dálnice autobusem to musím snížit na 3,to už bylo fakt moc.Ale klidně bych se podíval znovu jako relax když nad tím člověk moc nepřemýšlí tak dobrý.

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

Skvělá komedie,jeden z nejoblíbenějších filmů mého dětství,u kterého se zasměju pokaždé když ho vidím a že už jsem ho viděl mockrát.Navíc to má i skvělej happyend.Film kterej ve mě zamlada vzbudil zájem o zimní olympijské hry a Jamajku a baví mě dodnes.Taky asi nejlepší role Johna Candyho,kterého jsem jinak asi nejvíc zaznamenal v menší roli v Sám doma,ale tady mu ta role prostě sedla.Za mě jasných 5/5

plakát

Smrtonosná past 2 (1990) 

Další díl nesmrtelnýho McClaina likvidujícího teroristy, tentokrát na letišti.Pro vyznavavače těhle akčních klasik, zábava od začátku do konce.Jako každý díl obsahuje pár neuvěřitelných scén(katapultovani se z kokpitu plného granátů,souboje s největšími záporáky na křídle letadla,seskok na křídlo z vrtulníku atd.),ale mě to prostě baví.Ale protože 1.dílu jsem dal 4*,tak tady dám 3* i když nadprůměrný,protože jednička u mě pořád o kousek vede.

plakát

První liga (1989) 

Příjemná rodinná oddychovka,pokud máte rádi sport a hlavně baseball.Pro mě velká nostalgie,když jsem byl mladej,tak jsem na to koukal mockrát, a i teď když jsem si film pustil po cca 15 letech tak mě dokázali některé scény rozesmát.I když je to spíš na 4*, já jich musím dát z nostalgie 5.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Další akční klasika.Policajt s Los Angeles McClaine, hraje v New Yorku v budově Nakatomi vybíjenou s německýma teroristama.Chvili je spiderman,chvíli nesmrtelnej superman,ale i tak film baví od začátku do konce(a to jsem ho neviděl rozhodně poprvé).Zábavný postavy jsou i řidič limuzíny a policajt s kterým si McClain povídá celej film po vysílače.Na 4 hvězdy to rozhodně je možná i na 5,ale chci si nechat rezervu na ty úplně top akční filmy.

plakát

Predátor (1987) 

Arnold v nejlepších letech,v nejlepších letech těchto akčních klasik.Skupina supervojáků se vydala na záchranou misi,v průběhu filmu,ale zjistí že sama potřebuje zachránit protože je nahání nějakej vetřelec. Má to i chyby,třeba že kluci vyrazí do džungle bez přilby a asi i vybavení do džungle,nebo že rozstřílí základnu, kde hledají rukojmí na hadry,nebo že táhnou kulomet co se spíš dává na obrněnné vozidla na zádech a ten konec kdy ho sejme Arny kladou taky nic moc. Ale i tak je to napínavý od začátku do konce,dal bych 4 hvězdy,ale je dost lepšich akčních filmů,na 3 to však je úplně v klidu.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Na tvorbu Čt hodně nadprůměrný seriál.Líbila se mě jak provázanost postav vyšetřovatelů s postavami z 1.odděleni,tak i to že pachatelé byly skutečné postavy včetně jmen,dobré byly i ukázky na začátku dílů z 90.let a muzika té doby na konci.Trochu se mě nelíbil Sokol, ale to bylo spíš tím že ho mám zafixovaného jako baviče než jako herce vážných rolí. Ale přeci jenom ve srovnání s případy 1.oddělení bylo tohle trochu slabší,na 4 hvězdy to je ale úplně v klidu.

plakát

Návštěvní hodiny (1986) (TV film) 

Trochu nudný děj,ale herecké obsazení ušlo,nejvíc se mě asi líbil pan Poloczek.Konec byl takový nemastný neslaný,ale i tak film za 3/5 asi je.