Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anton je, tedy býval, slavný divadelní herec, leč krutý život počal mu do cesty klásti proradné překážky. Například židli nebo díru, což si po čtrnácti pivech zkuste zdolat, vy kreténi. Když ho ředitel divadla vyhodí z práce a jeho manželka chce z bytu, vezme Anton osud do svých rukou. A začne chlastat ještě víc. Rozjede se taková plejáda fantastických zážitků, výtvarných skvostů a (ne)chtěných vtipů, že vám záchvaty smíchu možná už zůstanou a budete muset na smací odvykačku. Srandičky mají ovšem jeden háček – Antonova manželka se tomu vůbec nesměje. A opustí ho i s jeho synkem Tomáškem, tátovým největším obdivovatelem. Anton v zoufalství (a kocovině) synkovi nakecá, že se chystá na misi na Mars, proto je tohle období tak těžký. A težký období to teda ještě bude, že i let do Vesmíru bude proti existenci na Zemi pohoda. Ovšem kdo jiný z nás, nebojácných Čechů, by měl dokázat cestu na Mars než Anton? (Goodmind films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Dano Fisher nie je hlúpy človek. Akurát strašne rád tých hlúpych ľudí hrá. A jeho holý zadok bol naozaj to posledné, čo by som potrebovala vidieť.⚪Zas jeden z kúskov, ktorý si myslí, že bude dada iba skrz to, že za sebou nastrihá niekoľko zdanlivo úplne nesúrodých bláznivých scén. Že veď sa tam ten presah ,,nejako" vytvorí. No, tak nie. Aj keď je očividné, kam to chcelo smerovať a čo znamenajú všetky tie ,,mimo" scény, aj tak je nemožné to s pokojným srdcom sledovať do konca a ,,brať vážne." Smutné, že sa do týchto projektov upíšu aj perspektívni alebo starší herci.⚪ ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Metafora alkoholismu a léčebny znázorněna v naprosto absurdním dada surrealism opusu. Ocenil bych spíše temnější podtón, ale zas Žal se odkládá pana Korna velmi potěšil. Ve filmu lze nalézt fantastické české funky kusy, bohužel i včetně nějakého toho Káji Gotta. Přesto si myslím, že tvůrci by udělali lépe kdyby vše ladili do temnějších podtónů, nasadili spíše thrillerovou smyčcovou mjůzik a možná i vypustili postavu syna hlavního představitele. Každopádně jestli jste ještě neviděli v žádném cz filmu Šteindlera defekovat a Duška prznit morbidně obézní ženu, zde máte možnost! ()

Reklama

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Některá kreativita by měla být trestná. Nějaký režisér řekl, že "když experimentální režiséři neví co by a chtějí být totálně random, tak tam dají trpaslíka". Mstitel je ten film. Jiní tvůrci mi řekli, že "film by neměl mít strukturu ve stylu - něco se stane a pak se stane nesouvisející událost a pak se stane nesouvisející událost". Mstitel je ten film. A já říkám "když chcete mít ve filmu penis nebo vagínu, tak ať nevypadá jako od bezdomovce či bezdomovkyně, kteří se nemyli dva týdny". Jsou filmy, které tyto pravidla porušují - jeden z mých oblíbených je "Ježíš ti ukáže cestu k dálnici", ten má ale jednu výhodu - je sakra vtipný a možná má i pochopitelný příběh. Mstitel totiž by se ve své moralitě ztratil mezi stupidními českými komediemi, kdyby jeho půlka nebyly snové sekvence. A nakonec to vlastně nikam nevede. A největší urážka je použití songů vašeho otce, jen protože máte na to práva. Film, který dokazuje, že protekce by se měla zakázat. Doufám, že si film užili přispěvatelé do kampané na Startovači, která jim lhala o tom, že se jedná o nekorektní komedii. Tohle je asi nekorektní komedie, jako kdybych se vám vysral do talíře a donutil vás to sníst. Jako asi to není "korektní", ale zase se moc nezasmějete. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Český film oceněný na zahraničních festivalech a má tu tak mizerné hodnocení. Při tom český divák musí ocenit i hudební doprovod. U něj jsem si říkal, že film těžko ocení za hranicemi. Stejně tak přehlídku českých herců, kteří mají ve filmu většinou jen krátký štěk, ale i tak oko diváka potěší. Tedy za obsazení a hudební doprovod hvězdičky nahoru. Příběh ve výsledku překvapí. Že vůbec nějaký byl. Hlavní jsou totiž příhody, které opileckého herce na jeho cestě potkají. A že to jsou příhody stále více a více ujeté. Noa nakonec u těch sexuálně laděných příhod jsem si vzpomněl na filmy jako Amarcord. To je slušná vizitka. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Retardovaný tandem Klein Svoboda se utrhl ze řetězu. Místo nástupu do Bohnic však oba pacienti vrší jednu prasečinu na druhou, myslí si, jak jsou vtipní, ale nic nedává smysl a potlesk za tvůrčí odvahu taky nepřichází. Mělo jít o komedii pro svobodné duše, takže nemůže chybět Dušek, ovšem ani ten to nezachrání. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • „Film jsem natočila poctivě a s pokorou, při tvorbě jsem měla na mysli křehké duše. Film by měl divákovi odlehčit od tíhy reality. Nejvíc mě potěšilo, že při pracovní projekci pro herce jsem viděla spokojenost, Milan Šteindler mi řekl, že jediná vada filmu je, že ho neudělal on. Tuším ale, že konzervativnějšího diváka film asi zvedne ze židle,“ uvedla režisérka a scénáristka filmu Lucia Klein Svoboda. (SONY_)
  • „Není to film z jednoho večírku, chystali jsme ho poctivě a dlouho. Ale chtěli jsme ho mít co nejvíce nespoutaný, ničemu se nebránit, a hlavně jsme ho chtěli mít tak zábavný, jak to jen jde,“ uvedla režisérka a scenáristka filmu Lucia Klein Svoboda. (SONY_)
  • „Takové filmy, kdy divák dostane pěstí do obličeje, jsou občas potřeba,“ uvedl Jaroslav Dušek. (SONY_)

Reklama

Reklama