Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Pro mě se simpsonovými (především staršími díly) absolutně nejlepší animovaný seriál. Nevyskytují se v něm pouze sprostá slova a primitivní humor, jak se mnozí domnívají. Je v něm i spousta inteligentního a trefného humoru, který bych řekl Parker a Stone vykreslují až k dokonalosti. Pokud se jim něco, někdo nezdá, šoupnou ho do seriálu a předvedou co si o něm myslí. Bylo by to na dlouhé povídání, ale skvěle např. ukázali Jonas Brother, Carlose Menciu, Homellesáky nebo hru World of warcraft.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Ať si říká každý co chce, pro mě byl konec prison breaku vymyšlený na jedničku. Teda úplně poslední díl si mohli autoři odpustit ( co se stalo za ty 4 roky), ale final break byl hodně dobrej. První série byla asi nejlepší, ale i ty další stále udržovali diváka ve velkém napětí. Dalo se na to koukat až do konce. Rozhodně prison break neměl zhoršující se kvalitu postupem sérií o nic horší než ztraceni.

Machři a šprti

Machři a šprti (1999)

Dokončoval jsem základku, když tohle běželo v televizi a musim říct, že jsem nevynechal jedinej díl, aspoň teda myslim. Příběh ze života teenagerů, ale ne stupidní jako ve většině dnešních filmů. Škoda, že nevzniklo více dílů.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Velice originální a jedinečný seriál, ne však pro každého. Jde o opravdový unikát.