Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Apokalypsa (1979) 

Začíná to klasickým válečným filmem který se mění šílenou psychologickou mánií,v tomto filmu dostanete oprvdoví strach z válek,díky tomuhle filmu sem dostal ještě větší schízu než sem měl.bepochyby vynikajicí herecké výkony hlavně Brando(má nejoblíbenější filmová postava)Sheen, Duvall a Hopper.Do temné atmosféry se brodí ještě drásavější hudba.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Moje nejoblíbenější romantická komedie už kvůli vynikajicí herecké plejádě,skvělích dialozích a dobře udělanej sountrack kde byly vybraný známí písně které potěší a ke každé tý scéně se hodí.film který rozpláče a potěší.

plakát

Smrtonosná zbraň (1987) 

nejlepší akční film všech dob,skvělá dvojice Gibson-Glover,jeden uhlazený slušnák druhý rozcuchaný sebevrah.

plakát

Adaptace (2002) 

Skvěle podivný film až na ten konce (ta střílečka),jinak vynikajicí herecké výkony Cage,Streep a hlavně ta hudba.

plakát

Zorro: Tajemná tvář (1998) 

Docela dobrá popcornová zábava,skvěle sem se bavil.chvílema dost srandovní,ten Banderas byl rozomilej,překrásná Zeta-Jones a Hopkins samozřejmě bezchybný.90%

plakát

Best (2000) 

Tento film mě nadchnul,není to takový životopisný film jak se dalo čekat ale zaujal mě. u filmu sem se nenudil,krásná hudba a solidní herecké výkony.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Podle mého nejlepší válečný film jaký sem kdy viděl.Film spíš obsahuje psychologičtější zamyšlení než akční scény. Vynikajicí herecké výkony hlavně Penn,Caviezel. A ta hudba.