Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (52)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Za docela nízký rozpočet, který není mimochodem na filmu vůbec poznat, jsme dostali skvěle natočenou fantazy pohádku. Stopáž je tak akorát a nenudil jsem se ani chvíli. Herecké obsazení je přímo skvostné, originální příběh, skvělé nápady,velmi kvalitní speciální efekty a opravdu vynikající hudba. Režisér dokázal nemožné.... ukázal nám, že kvalitní fantazy nepotřebuje neustálé letecké záběry krajiny, monstrózní souboje a davy komparzu. Vše je zde minimalistické, ale kvalitní a rozeseté po celé délce. Robert De Niro jako kapitán je fakt k pousmání. A to je také skvělé....tady se i zasmějete. Tento film opravdu doporučuji a slibuji na svou čest, že se ani chvilku nebudete nudit. Opravdu. Mimochodem doporučuji hlasitost naplno, některé hudební sekvence jsou opravdu skvělé a závěrečný souboj je rozený pro velké plátno. Příběh 5/5 _ Efekty 4/5 _ Herecké obsazení 5/5 _ Hudba 5/5 _ Napětí 4/5 PS: je vidět, že filmový svět je přehlcen a chtivý blockbusterů, které jsou ve většině případů absolutní kokotiny jinak si nemohu vysvětlit to opomíjení a nízký výdělek tohoto zjevení. Jelikož kritika i zdejší hodnocení hovoří pravý opak.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Na české poměry je to fakt pecka 👍 Některé historické souvislosti sice nesedí, tedy alespoň podle toho co jsme se učili, ale to už je detail. Každopádně ten film je opravdu luxusní. A té šílené částky za natočení se nedivím.

plakát

Flash Gordon (1980) 

Jak já to jako malý miloval..... No vlastně se na to podívám rád i dnes 👍 Na tu dobu podařený a hodně drahý projekt. A nesmíme opomenout hudbu, kterou složili slavní Queen.

plakát

Fany (1995) 

Opravdu chytí za srdce. Nádherný dojemný příběh při kterém se i usmějete ale i popláčete. Herecký koncert Jiřiny Jiráskové a hlavně Jiřiny Bohdalové. Bohdalka je opravdu neuvěřitelná. Herecký výkon jaký jsem ještě neviděl. Pět hvězd je opravdu málo.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Občas se divím proč má kdejaká píčovina takový bombastický mediální humbuk. Ale o této super podívané se dozvím až v neděli v telce.

plakát

Inferno (2016) 

Pro mě super kriminálka s nádechem tajemna a občas děsivá. Ty jeho vidiny jsou fakt strašidelný. Jinak to má slušné tempo a film uběhne ani nevíte jak. Nejlepší ze všech tří filmů.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Za podívání to rozhodně stojí o tom žádná ale lepší u toho nepřemýšlet. Pro mě opravdu bizár s perfektně vyšperkovaným vizuálem.

plakát

Karel (2020) 

Pozdravy tam na horu. Byl jsi jediný a náš, Karle.... Chybíš tu. Ať je to natočeno jakkoliv, a podle mě je to opravdu natočené skvěle, chytí to za srdce, tak je to jedno z mála děl co hodnotit nelze.