Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (867)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle série má konečně svůj styl. To co se nepovedlo jedničce která byla zábavnou, ale místy přepálenou a neukočírovanou záležitostí dvojka výborně poladila. Tuším, že se na to bude asi spíš nadávat, že to není tolik epic a puberťákům bude vadit menší koncentrace vyloženě genitálních fórů, no mě to nevadí. Kingsman zvážněl a tak trochu dospěl což ovšem neznamená, že by tam ten humor nebyl, ale tentokrát jsem se opravdu upřímně bavil a přijímal ho vesměs bez rozpaků. Užil jsem si všechny scény s Eltonem Johnem, Juliane Moore i Americkým prezidentem. Navíc Egerton začíná pro tu roli dorůstat a já už proti němu nic zásadního nemám. Takže takhle akce i přestřelených šíleností je míň, ale za mě spokojenost a příjemné překvapení.80% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl Kingsmanů mám v Topce oblíbených filmů, pokračování je tedy zklamáním. Obvykle platí u sequelů, že přidají všeho víc, toho, co bylo dobré v díle prvním, zde je tomu naopak. Ubylo Akce, Krve, Humoru a polevilo i Tempo- což byly 4 základní prvky, které první díl měl. Film začíná výbornou automobilovou naháněčkou a potom na akční scénu divák čeká hodinu a půl, což je sakra dlouho. Potěší akční scéna v baru, která zavzpomíná na první díl a potom samotné půl hodinové finále, které má docela slušné grády a spravuje dojem z předešlé hodiny, ale chybí zde něco,co by se vyrovnalo například Kostelu z jedničky. Velkým plusem je Pedro Pascal( Narcos!), který pomocí Lasa si krade veškerou akci pro sebe, příjemná je i Halle Berry a postava prezidenta válí jak prase, mínusem jest nezajímavá Julianna Moore, která se mi do záporné role absolutně nehodila, jednak to není Samuel L. Jackson, ale taky ženským záporné role příliš nevěřím a její robotičtí psi mi přišli už trošku MOC. Celkově pořád přehnaná a stylová zábava s velmi kreativní a moderní Vaugnovou režiíí, ale už podle mě neměl tolik nápadů, aby se jedničce mohl vyrovnat. Rád bych viděl Spin off třeba se Statesmeny. 75% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som rozhodne viac, už ani zďaleka nie tak dobré ako jednotka. Z veľkej časti snímok vykráda sám seba tým, že väčšinu frkov, alebo aspoň ich princíp, použil z jednotky. A čo nemá z jednotky odpozeral inde. Preto sa na tom dalo pobaviť už len sporadicky. Keby aspoň bola dejová linka zaujímavejšia, ale to nie.... väčšinou len nuda, pričom snímok sa spolieha hlavne na to, že svoje nedostatky zahladí premrštenou akciou, no ale to sa prepočítal, aspoň teda u mňa. Priemer. 60/100 ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Mám to pořád rád, ale největší grády to dostane někde uprostřed (a to ani ne díky akční scéně), pak už to tak elegantně kluše k nevyhnutelnému závěru. Pořád platí, že Vaughn umí akci naservírovat na stříbrném podnose beze švů, ale škoda, že jeho provokace už nemají takové koule. Jenom Eltona Johna, ten se sice prokoksoval důkladně a kope jak o život, ale na Tajnou službu to stejně nemá... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Zápletka na houby, nové postavy na houby, humoru pomálu, akce skoro žádná. Druzí Kingsmani jsou po našlápnuté jedničce málem tragédií, i když v nich Vaughn drží jakýs takýs řemeslný standard. Režisér, který se dlouhé roky vyhýbal sequelům, měl poslechnout své mladší já. Jeho novinka totiž dělá skoro všechno špatně a nejbolestivější je na ní koukat s vědomím, že si Vaughn očividně myslel, že točí strašně odvážný a originální film. Chápu, že to mělo být těžce přepálené, ale tady prostě neexistují výmluvy. Doteď jsem nepobral, proč záporačka dělala to, co dělala, a jak se z ní vlastně stala miliardářka se superraketami, malou armádou a psími roboty. Proč jsou tu tajní bratránci Kingsmanů, když většina slavných tváří film prosedí? Proč se po úvodu čeká asi hodinu a půl na pořádnou akci? A proč je s hrdiny jedničky tak nešetrně zametáno? Ano, Egerton se Strongem jsou pořád fajn a Colin Firth je o tři úrovně lepší než všichni ostatní (kdyby tu nebyl, šel by film do kopru úplně). Těch 141 minut je ale v každém případě obří zklamání, protože náboj jedničky zmizel a pár hezkých dialogů s Firthem prostě akční blockbuster nespasí. (5/10) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Když Ginger (Halle Berry) vysvětluje Kingsmanům, jak zachránili Harryho, přichází záběr, v němž se Harry (Colin Firth) probouzí z kómatu, zvedá se z křesla a má na nohou bílé ponožky - na kterých je ovšem vidět, že jsou zespoda špinavé, takže v nich musel chodit. (MrAldridge)
  • Severoamerické tržby byly 100,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 410,9 mil. (NIRO)
  • Lanovkové scény se natáčely na otočné lanovce Skyway Monte Bianco, která byla otevřena v roce 2015 a vede ze stanice ve středisku Courmayeur (1 370 m) na horu Pointe Helbronner (3 462 m) na italské straně Mont Blancu. (maseer2)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama