Jem bych rád doporučil uživateli Enšpíglovi, aby si prostudoval dějepis, připadně prohlédl tehdejší mapu a tudíž ne nemusel ptát proč někteří Němci mluvili ostravsky.
dle komentů lze odhadnout přiblížný věk jednotlivých psavců. Myslím, že kdo něco podobného zažil, neposuzuje zda je to nasvíceno jak v měxické telenovele ( viz jeden z příspěvků). A o citové vydírání nejde, Tak ta nemoc prostě probíhá.
Jelikož jsem v místě natáčení vykonával dvouletou ZVŠ, mohu jen konstatovat, že za dob pana Škvoreckého byli důstojníci intelektuálové. V 90- létech byli ještě daleko tupější
Jelikož jsem některá vystoupení sledoval současně s dokumentem, ve kterém byl skutečný Elvis, musím konstatovat, že Meyers byl jen slabý odvar originálu,
Tajemství staré bambitky (TV film) (2011)
Nevím zda to bylo pro děti, ale daň z přidané hlíny na hřbitově byla geniální
Poslední výstřel (1950)
Hadí jed (1981)
Myslet si, že lze přestat pít kvůli někomu a ne kvůli sobě je dost zcestné, ale jinak velmi dobré
Máš padáka! (2004)
jestli někomu přijde vtipné okrádat mrtvoly tak to komedie byla
Erasmus 2 (2005)
Lepší než jednička. Sice se dost komentujících podivuje nad jednáním Xaviera, ale v poslední době vidím kolem sebe samé Xaviery
Všichni jsou v pohodě (2009)
plytké, nedotažené
Je to i můj život (2009)
Tankový prapor (1991)
Klub osamělých srdcí (TV film) (2010)
Za Pospíšila.
Amazonka (2000)
Pohoda
Ulovit miliardáře (2009)
Žádná bomba to nebyla, ale už se člověk nediví, že i takový Standa Gross mohl být premiérem
Nejsem na prodej (2006)
Obsahově velmi amorální
Elvisovy začátky (TV film) (2005)
Máj (2008)
Jediné co vyniká je hlas Jana Třísky
Líbáš jako Bůh (2009)
Po shlédnutí čtyřech amerických filmů není možno jinak než za 5*. Skvělý Olda Kaiser
Nejsem blázen (1994)
Já si dovolím nesouhlasit s většinou komentů. pro mě to bylo vynikájící zamyšlení nad ubíhajícím životem, .
Hodiny (2002)
Přiznám se, že jsem film strávil až na druhý pokus, ale byl to nádherný zážitek. Skvělá hudba
Nestyda (2008)
Buď mi někdo smazal konec nebo jsem nepochopil pointu
Miluj mě, prosím (2004)
Nazáživný, rozháraný příběh
Velký útěk (1963)
Teda já v té době nežil, ale dost dlouho jsem si myslel, že se jedná o dovolenkový tábor. Tak nevím
Kdo je tady ředitel? (2006)
Přiznám se, že jsem vydržel 15 minut
Hlava rodiny (1991)
Velmi sympatický chlap
Dispečer (TV seriál) (1971)
Ani vraždy, ani striptýz, ani vulgarismy. Takže se nelze divit nízkému hodnocení, ale jinak je to opravdu průměr
Albert (TV film) (1985)
Zcela přesvědčivý výkon J. Filipa. Pokud se to někomu nepozdávalo, tak měl v životě štěstí
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok (1987)
Mám slabost pro Charlese
Košilka (TV film) (1974)
Excelentní Jiřina Šejbalová, příjemné dílko
Do nebíčka (1997)
Hapkova hudba a podmanivý hlas by si zasloužili větší roli
Cena za něžnost (1983)
Nějak mi připadá podivné chování dcery a matky. Ještě, že se tam zjevuje Jack
Stará láska nerezaví (1997)
Spíš 3,5, ale budiž
Královská hra (TV film) (1980)
Výborně a zajímavě vykreslená psychologie postav