Matros

Matros

Martin Šula

okres Praha
May the Force be with you

ICQ: 411-131-439

8 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 6 8
    • 2.2.2012  17:16
    Pravá blondýnka (2001)

Růžové a voňavé hovínko nalepené na podrážce vaší boty. Nudné, nevtipné, předvídatelné a přesto neskutečný kasovní trhák. Smutný, že při vyslovení jména -Reese Witherspoon- se většině vybaví tohle. To si Reese nezaslouží.

• 1.2.2012  23:37
    Blood Runs Cold (2011)

Ultralevná záležitost snažící se napodobit skvělý Fritt Vilt. Herci jsou strašní, postavy se chovají debilně a první (seznamovací) část filmu je neskutečně nudná. Za zmínku stojí jen záporák, který mě docela zaujal a kterého bych raději viděl v kvalitnějším filmu. A pokud někdy najdete na zemi Thompson, dejte mi vědět...

• 28.12.2011  17:59
    Podvod (2008)

Průměrný thriller se zajímavým obsazením, který mě ze začátku dost bavil. Postupem času mě bavit přestával a konec mě vyloženě naštval. Je mi docela záhadou, jak může jakýsi neznámý člověk do svého prvního (a zatím posledního) filmu nalákat jména jako McGregor, Jackman a další, když už při čtení scénáře si museli říct, že ten film tak trochu smrdí.

• 6.12.2011  22:40
    Královna ročníku (2007)

Hloupoučká šablonovitá komedie se sympatickou Amandou Bynes, kterou zachraňuje celkem usměvná banda geeků. Ten konec je tak zoufale trapnej, že skoro brečím, jen si na to vzpomenu.

• 16.11.2011  21:52
    Moje krásná učitelka (2011)

Jednoduchá příjemná komedie, která nenabízí nic nového. Čekal jsem malinko víc a Julia Roberts mě tu těžce nebaví.

• 13.11.2011  22:39
    Bitva o Planetu opic (1973)

S přehledem nejhorší díl celé série. Naprosto nudný film s otřesnými dialogy, který se neskutečně táhne. Na konci je naštěstí ta celkem úsměvná bitva, kterou s hrdostí vystavují v názvu filmu...

• 13.11.2011  22:33
    Dobytí Planety opic (1972)

Podle mě nejlepší sequel původní Planety opic (což není tak těžké). První polovina je docela nudná, ale vzpoura na konci je povedená. Silnější dvě hvězdy.

• 13.11.2011  22:27
    Útěk z Planety opic (1971)

Z dobrodružného sci-fi filmu se stalo sci-fi rodinné... a ještě trochu soudní drama s komickými prvky. Tak trochu vaření z vody, které mě ale trochu zvráceně bavilo.

• 13.11.2011  22:21
    Do nitra Planety opic (1970)

Pokračování slavné Planety opic je v první polovině obstojná vykrádačka originálu, ale když se na scéně objeví uctívači jaderné hlavice, všechno jde těžce do prdele.

• 13.11.2011  22:16
    Planeta opic (1968)

Naprostá klasika po které vzniklo mnoho pokračování. Na většinu z nich by lidstvo rádo zapomnělo. Nicméně původní film má skvělou atmosféru, která mi u základních čtyř sequelů chyběla. Pomalé tempo, povedené masky a silný závěr.

• 13.11.2011  19:07
    Život v jednom dni (2011)

Óda na život, která se těžko hodnotí...

• 18.10.2011  23:35
    River Murders, The (2011)

Zajímavý námět a zajímavé béčkové obsazení (Liotta, Slater, Rhames) ve filmu, který je bohužel natočen naprosto nezajímavě. Liotta vypadá strašně unaveně a otráveně, Slater má jednu dobrou hlášku a Rhames je tu tak trochu zbytečnej. Tuctové béčko, které možná působí trochu drsněji.

• 15.10.2011  03:24
    Gladiátoři z pekla (2011)

Oficiální text distributora je dost mimo, ale ani jim to nemám za zlé. Nejspíš se prostě nikdo nechtěl na film podívat a tak si něco vymysleli... Jo a ten film je strašně strašnej.

• 15.10.2011  03:13
    Bleeding, The (2009)

MM a VJ, za vámi půjdu i do filmového pekla! Co si budem povídat, poslední dobou se tam velice často nacházíte. No a The Bleeding není žádná vyjímka. Naprosto otřesné skoro-céčko s retardovaným bratrancem Vin Diesela v hlavní roli. Scénář, opakující se scény, podivný střih a ještě podivnější kamerové filtry nezachrání ani skvělá postava Michaela Madsena (ano, hraje nahláškovaného kněze s dvěma Thompsnama). Vinnie Jones je tu bohužel mega-strašný.

• 15.10.2011  02:56
    Strom života (2011)

Asi půl hodiny jsem se do toho těžce dostával. O to víc mě pak mrzelo, že už byl konec. Protože když přistoupíte na Malickovu hru a na jeho vyprávění, tak si uvědomíte, že 139 minut je k takovému příběhu zatraceně málo. No... jsem zvědavý na tu prodlouženou verzi. Neskutečně mě baví myšlenka na lidi, co jdou do kina na ten ,,novej film s Pittem a Pennem". Jo a mimochodem, ta Vltava je neskutečně EPIC.

• 15.10.2011  02:24
    Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006)

Trapná komedie s minimem vtipných scén, která má ještě zoufale přetaženou stopáž. Nuda, zlo, fakt mě to akorát naštvalo.

• 4.10.2011  03:12
    Na lince je vrah (2006)

Takový ten horor, který téměř každý zná, málokdo ho celý viděl a ještě méně lidí ho má rádo. Řemeslně zvládnuté (však to točil pan West), ale bez duše a bez nápadu. Vyvolává to ve mně pocit, jako bych fakt jen šlo o ty prachy na chleba. Pár laciných lekaček a pobíhání po baráku, snažící se navodit atmosféru, nezachrání absenci vražd a zajímavého záporáka.

• 8.9.2011  02:43
    Laid to Rest (2009)

Tak pro začátek bych řekl, že vraždy jsou kvalitativně na dost vysoké úrovni. To by bylo asi vše ke kladům tohoto filmu. I na horor to má příšerný scénář (možná žádný) a herci... jsou prostě špatní. Zabiják mi přišel dost nezajímavý a nevýrazný, ale počkám si na pokračování, kde se snad o něm dovíme víc.

• 5.9.2011  19:13
    Samotář v Seattlu (1993)

Velká slaďárna s minimem vtipu, která zaujme tím, jak krátkou dobu spolu hlavní postavy stráví na plátně.

• 14.8.2011  18:52
    Dolanův cadillac (2009)

Hodně slabá Kingovka s nevýraznou první polovinou. Druhá polovina celý film zachraňuje. Podle povídky se těžko točí celovečerní film. Slatera jsem nikdy moc nemusel, ale tady mě docela bavil. Vyplatí se vidět kvůli efektivnímu závěru.

• 26.7.2011  22:17
    Kazatel (2011)

Scott Charles Stewart se vrací a nabízí v podstatě to samé co minulý rok. A jako minule, i teď se mu povedlo sehnat hodně zajímavou hereckou sestavu, v čele s Paulem Betannym, který by si měl začít pečlivěji vybírat své role. Úvodní animovaná sekvence ve mně vzbudila maličké naděje, ale i ty po chvíli odpadly a Kazatel je další bezduché a zběsilé akční béčko, které se odehrává v zajímavém světě, ze kterého nám nic neukáže.

• 5.7.2011  17:37
    Určitě, možná (2008)

Hodně sympatické herecké obsazení ve filmu, který připomíná úspěšný seriál How I Met Your Mother. Škoda že se více nezapracovalo na komediální stránce filmu, která je naprosto válcována tou romantickou.

• 4.7.2011  17:03
    Gangsteři (2010)

Průměrné namachrované krimi s béčkovějším obsazením. Splácanina všeho možného, co už jsme viděli. Absolutně zbytečná Zoe Saldana. Akční scény nejsou špatné, ale víc jak 3 hvězdy ani náhodou...

• 4.7.2011  15:52
    Die (2010)

Zajímavý nápad, ale nudné zpracování. Fungovalo by lépe jako krátkometrážní film nebo povídka. Každopádně Elias Koteas je bezva a klidně se podívám na cokoliv, v čem se jen mihne.

• 18.6.2011  14:55
    Táta šampión (2009)

Hodně neobvyklá komedie s originálním scénářem, kterou natočila ta nejšílenější postavička z Policejní akademie. Bohužel se film strašně vleče a má spoustu hluchých míst a podivný konec.

• 13.6.2011  03:41
    Henry's Crime (2010)

Těžkej průměr. A vzhledem k herecké sestavě a originálnímu scénáři je to celkem průšvih. Nefunguje pořádně jako komedie ani jako krimi. Nejvíc mě bavili James Caan a Peter Stormare.

• 9.6.2011  20:16
    Crazy on the Outside (2010)

Film, jehož existence nemá opodstatnění. Tim Allen už nemá co nabídnout, ale vždycky se rád podívám na Sigourney Weaver.

• 17.5.2011  17:20
    LEGO: Clutch Powers zasahuje (video film) (2010)

No co no ..... vždycky sem měl pro LEGO slabost. Pro děcka snad až 5 hvězd.

• 17.5.2011  17:08
    Bubliňák (2001)

Naprosto debilní film. Od odpadu zachraňuje Danny Trejo a malá rolička Zacha Galifianakise.

• 17.5.2011  17:01
    Asterix dobývá Ameriku (1994)

Příběh vůbec nebavil, dabing změnil spoustu jmen a animace byla příšerná.

<< předchozí 1 2 3 4 5 6 8