Reklama

Reklama

Záhadný vesmír

(seriál)
  • Rusko Mysteries of Space
Rusko, 2017, 44 min

Obsahy(1)

Vývoj světového vesmírného programu ovlivnil velkou měrou také Sovětský svaz. Nedávno odtajněné informace podávají detailní svědectví o práci v ruském vesmírném programu. Otevírají se ale také otázky, které se odborníci bojí vynést na světlo světa... (TV Prima)

Recenze (15)

BoKo_CzT 

všechny recenze uživatele

Konšpiračka, ako Ancient Aliens. Z toho dôvodu by som bol zvedavý na argumentačnú bázu tunajších "recenzentov", keďže Ancient Aliens tu má nejakých 70 %. Mne neznámou otázkou ostáva, či je dôvodom iba to že túto, z časti konšpiračku robili Rusi, alebo za takýmto rozdielom medzi Ru a Us verziou stojí nejaký objektívny dôvod??? Niekto v komentári písal k tejto v niektorých dieloch absurdnosti, že vystupujúci pravdepodobne ani nevyštudovali. Pýtam sa, či si je istý, že vystupujúci v Ancient Aliens vyštudovali (napr. vlasatý pán...)? Preto, aby som vyrovnal tento logicky nezdôvodniteľný nepomer v hodnotení dvoch, aj keď nie rovnakou mierou, avšak do istej miery absurdných (najmä práve US verzia) seriálov, odôvodniteľný iba xenofóbiou tunajších recenzentov, som nútený dať tejto, v niektorých dieloch tiež blbosti plné hodnotenie. V záujme pokusu o zmier a najmä balans medzi sociálnymi bublinami dnešného polarizovaného post-faktického sveta. Zároveň odporúčam všetkým pozrieť si napr. 8-mi diel tohto seriálu o éteri, toroidnom vesmíre a nadkopách galaxií, kde vystupujú najvýznamnejší americký aj ruský vedci (vrátane nobelistov - ľudia typu Andrej Linde (Harvard), Michio Kaku prednáša na City University of New York, ruskí vedci z akadémie vied atp.) a schváľne porovnali s US verziou o pradávnych mimozemšťanoch, ktorí nám tu postavili pyramídy. Možno následne budú títo "všeznalci" schopný sebareflexie pri porovnaní vlastného hodnotenia tohto seriálu a US verzie, ktorá je komplet o konšpiráciách a mimozemšťanoch. ()

r6AndrEw odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si fakt pustte jen kdyz chcete ztratit nejaky cas a mozna se trochu pobavit:D Jo a k té Venuši - rusáci na všechno přišli, ale jinak celý internet mlčí. Dál také uvádějí, že sovětští vědci již v sedmdesátých letech úspěšně vytvořili fungující uzavřené prostředí a jsou tedy průkopníci záchrany lidstva před katastrofou.. ()

Reklama

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Další z ruských bizár show, převlečená za seriózní dokument a vysílaná na Primě, podobně jako Podivuhodná věda a další. Výňatek: Ruští vědci objevili, že na Venuši byl kdysi bohatý život, také zrekonstruovali podobu Venušanů, dokonce i jaký měli mozek a spánek. Dále z rentgenových snímků zrekonstruovali dávné venušské stavby a města. Sledoval jsem ten jeden díl a přemýšlel, jestli jim tyhle hovadiny pouští i doma, nebo jestli je to v rámci hybridní války určené jen na vývoz... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som ochotný veriť záhadám, ale netreba to preháňať. Keď sa postavíš pred kameru a tvrdíš, že ti mimozemšťania otvorili lebku a do nej začali pichať ihlice, tak zjavne patríš do Pinellovho ústavu. Lebo niečo s mozgom naozaj máš, ale nestoja za tým mimozemšťania. Z tohto dokumentu je pravdou maximálne 10-20%, takže podľa toho by mal mať aj hodnotenie. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Konspiračky mám ráda, ale i toto je na mě už silná káva. Nebo Rusové zamrzli v éře bolševiků ? Některá "fakta" zde servírovaná jsou očividné fejky, bláboly a spekulace. Čímž jsou nechtěně zábavné. Ale zkuste brát vážně dokumentární seriál, kde v každém díle, v každé druhé větě zaznívají bombastická slova jako "šokující", "neuvěřitelné" atd. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama