Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoé je pětatřicetiletá primabalerína, tzv.  Étoile, což je doslova hvězda baletního souboru. Po zranění se Zoé jen těžko dostává do své předcházející špičkové úrovně. Vedle dřiny je v jejím životě příliš večírku, příliš milenců i úzkostí. Ředitel chce Zoé vyhodit, ale ta se rozhodne bojovat a žádá, aby dostala novou šanci. Do souboru přichází teprve devatenáctiletá mladá černošská tanečnice, která musí dokázat, že je jako pouhá sboristka hodna vstoupit na prkna Opery Garnier. Musí čelit nejen profesním nárokům, ale i šikaně a šovinismu ze strany svých mladých kolegů. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

kolemjdouc

všechny recenze uživatele

Děj z neokoukaného prostředí.A v pětatřiceti povětšinou baletky mají natančeno na důchod.Balet je obrovská zátěž na kostru.Je to ale celý jejich život a jen těžko se smiřují s tím ,že by měl být konec. Uvidíme jak to půjde dál ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V nekonečné záplavě seriálů, kde se opakují náměty a žánry jako přes kopírák je osvěžující vidět první díl francouzského seriálu z neotřelého prostředí pařížského baletu, který má solidní scénář, zajímavé postavy, které jsou solidně vykreslené, navíc odvyprávěné dobře a celkově první díl nepůsobí hloupě tak jako (pro některé) balet samotný. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama