foto

Fernando Cerulli

  • nar. 19.1.1926 (93 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Carbonara, La
1992 Ci hai rotto papà
Ricky a Barabáš
1989 Lhářka (TV film)
1987 Luisa. Quattro storie di donne (TV film)
1985 Killer Contro Killers
1983 Grunt!
Sturmtruppen II
1982 Casa stregata, La
Grand Hotel Excelsior
1981 Esercito più pazzo del mondo, L'
Pierino medico della SAUB
1980 Město žen
1979 Gardenia, il giustiziere della mala
1978 Avere vent'anni
Candido erotico
I figli non si toccano!
1977 Calde notti di Caligola, Le
Diamanti sporchi di sangue
Il gatto dagli occhi di giada
Presidentessa, La
1976 Amici di Nick Hezard, Gli
Dostihová horečka
Padroni della citta, I
Peccatori di provincia
Sežehnuti horoucí vášní
Spogliamoci così senza pudor
Uccisori, Gli
1975 Chytrák a dva společníci
1974 Jak jsem uspořádal Ameriku
Sette magnifici cornuti, I
Sex v hlavě
1973 Boss - Smrt na zakázku
La morte ha sorriso all'assassino
Nikoliv! Případ skončil šťastně!
Sentivano uno strano, eccitante, pericoloso puzzo di dollari
Skalpel v rukou bílé mafie
1972 Alfréde, Alfréde!
Byleth - il demone dell'incesto
Come fu che Masuccio Salernitano, fuggendo con le brache in mano, riuscì a conservarlo sano
Il sindacalista
La morte scende leggera
La vita, a volte, è molto dura, vero Provvidenza?
Milán, kalibr 9
Morbosità
Taková zvláštní láska
1971 Bella di giorno moglie di notte
Bestia uccide a sangue freddo, La
Uomo chiamato Apocalisse Joe, Un
1962 Cuccagna, La
1959 La Vengeance du Sarrasin

TV seriály

2006 La freccia nera (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1993 La scalata (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Casa Vianello (TV seriál)
1987 Tutti in palestra (TV seriál)
1986 Professione vacanze (TV seriál)
1982 Verdi (TV seriál)
1980 Uomo da ridere, Un (TV seriál)
1978 Loupež Mony Lisy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace