Reklama

Reklama

Poslušné panenky

Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena Lorian Westová je unesena podivnou skupinou obchodníků s lidmi, kteří pomocí drog a strachu ovládají mysl svých obětí a dělají z nich sexuální otrokyně. Lorian, uvězněná v noční můře, se brání naprogramování a v boji o přežití horečně hledá způsob, jak uniknout svému osudu, aby se i ona nestala další "poslušnou panenkou". (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za sračku? Chlápek s ženskou (vypadá jak domina z sado maso porna) unášejí ženské a pak je prodávají klientům jednou unesou blondýnu . Mezitím ten chlápek cosi hulí a díky tomu vidí obří klaunskou hlavu co je asi jeho otec  a levitovat ženskou s odhaleným prsem do toho se tam objevuje jakási modrá mlha.  Tak jí udělají rituál, který spočívá  v tom, že jí cosi píchnou  pouští jí videa s Hitlerem kde jsou slova jako otrok sex atd. a ona se mění chce s něma být a zabíjí jakéhosi nekrofila  . Do toho se jí zjevuje jakási holka co tam je a je nějaká postižená a pak ji zachrání tahle ženská vypadá jak Greta Thunberg tak, že další důvod proč to nenávidět. Pak ji zase chytnou a provrtají nohu ačkoliv celý film říkají, že jí nesmí ublížit jelikož má hodnotu 300 000 , ale provrtaná noha a chybějící prst  na noze asi nevadí. Ten chlápek se jaksi předávkuje a ta droga ho znetvoří. Na konci ji ta ženská chce opíchat a ona ji pobodá tak tam všichni po sobě střílejí a zní to jak z kuličkových pistolek. Pak oba umřou a máme plot twist vede to ta postižená. ()

Jurkodak1 

všechny recenze uživatele

Je to jako kdyby se někdo pokusil natočit filmovou adaptaci amatérské creepypasty z Redditu, ale bez toho, aby to zadaptoval a provedl potřebné dramaturgické úpravy (prostě ji použil jako scénář). Vizuální stránka je aspoň občas trochu dobrá, ale jinak je to fakt slabota. Dvě hvězdičky teď dávám vlastně jen proto, že jsem za poslední týden viděl všechny díly Bastardů a tudíž mám teď laťku proklatě nízko. ()

Reklama

IceQueen

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní Broadcast Signal Intrusion mi HBO MAX naznačil(o?), že má, ako znalec mojej duše a srdca, pre mňa návrhy na niečo podobné. Bol to podraz a ja som na túto návnadu skočila ako malý harant. V úvode obdržíte upozornenie, že toto audiovizuálne dielo je nevhodné a neprístupné pre vekovú skupinu maloletých do 18 rokov, čo znelo lákavo, keďže som už 18 nie jedenkrát mala. V prípade Girl Next by som však odporučila varovanie, že audiovizuálne dielo je proste nevhodné a malo by byť neprístupné a bodka! ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Děsné výlevy vyfetovaných hlav a že jich tam je. Pár nechutných pasáží a trocha trapného humoru. Film měl nejspíš nějakou hlubší myšlenku. Já bohužel tak hluboko nezašel, sledoval jsem ho střízlivej a tak je to pro mě jen amatérský, rychle zapomenutelný brak. Jednu hvězdu jsem dal hlavní hrdince. Na tu jedinou se dalo celých devadesát minut dívat. ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Budu asi proti všem tady, ale nemyslím si, že je to až takový odpad. Jasně, není to peckovní film o kterém byste psali domů, ale základní myšlenka není úplně blbá, brutální scény vzhledem k výši rozpočtu taky nevypadají zas tak zle, efekty vypadají líp než v kdejakém hollywoodském trháku a celkový vizuál je v pohodě, ale dohromady to ne úplně funguje. Mohl to být fajn B-čkový nebo C-čkový horor, ale nějaká snaha o prolnutí reality a snu (nebo rauše nebo co to bylo) tomu podráží nohy a vystavění dějového oblouku taky nic moc a spousta nelogičností tam taky je. Dívat se na to dá, ale zázraky samozřejmě nečekejte. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama