Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Naoja Mukai je student, který je už od základní školy zamilovaný do své nejlepší kamarádky Saki. Po několika pokusech je jeho vyznání lásky konečně přijato kladně. Naoja tak může začít svůj šťastný život ve vztahu a své nové přítelkyni se snaží dát úplně vše. Jednoho dne za ním ale přijde dívka Nagisa, která vyzná Naojovi lásku. Aby tento mladík nezranil city ani jedné z dívek, rozhodne se k jednoduchému řešení. Požádá Saki, aby mohla být Nagisa jeho druhou přítelkyní. V ten moment začíná opravdu prapodivný vztah těchto třech lidí. (biasim1)

(více)

Recenze uživatele DaweForeman k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2021) (S01) 

Toto anime je od toho samého autora co "Mangaka-san to Assistant to" nebo "Aho Girl". Takže si to drží tu svojí typickou animaci a tím přizpůsobenou komediální hudbu. Celé anime se zase vede v komediální stylu přitroublých situací, kdy hlavní protagonista je opět extrém, ale v trochu jiném směru. Člověk se tu určitě zasměje, ale ve stejném měřítku se chytá za hlavu nad inteligencí hlavní postavy. Příběh jako takový mě celkem mile překvapil, kdy tu máme onu otázku jednotlivce s několika partnery, kteří o sobě vědí a snaží se aby to nějakým způsobem fungovalo. Ale jak už bylo zmíněno, je to především komedie, psychologii v tom moc nehledejte jako hlavní myšlenku. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Tak máme za sebou druhou sérii tohohle přitroublého anime a bylo tentokrát na co koukat. Parodičnost/komediální prvek trochu ubral na otáčkách a začlo to působit více dramaticky a reálně. To rozhodně byl krok správným směrem. Zaměřuje se to tak více na jednotlivé vztahy mezi postavami, než na potřebě za každou cenu rozesmát diváka na každém kroku něčím přitroublým. Také v závěru pak člověk z toho cítí, že si postavy už ušli nějakou tu cestu a zažili spoustou různých zážitků. Oproti první části se tu navíc trochu objevuje více vkusný fanservis. Po animační stránce se to drží svého a po hudební je to velice zajímavé. ()

Reklama

Reklama