foto

Džun'ja Enoki

  • nar. 19.10.1988 (32 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna
Tonikaku kawaii
2018 Digimon Adventure Tri. Bokura no mirai
Kidó senši Gundam: Narrative
2017 Blame!
2016 Digimon Adventure tri. Kecui
2015 Digimon Adventure tri. Saikai
Kokoro ga sakebitagatterunda.

TV seriály

2020 Arte (TV seriál)
Draci v oblacích (TV seriál)
Džudžutsu kaisen (TV seriál)
Fugó keidži – Balance: Unlimited (TV seriál)
Džinsei wa, sacutaba ni surikomu jó na mono dža nai (E10)
Kane de akanai tobira wa nai (E09)
Moši kin o nandži no mešicukai to šinakareba, kin wa nandži no šudžin to narudaró (E05)
další epizody (6)
Hačinantte, sore wa nai dešó! (TV seriál)
ID: Invaded (TV seriál)
Shadowverse (TV seriál)
2019 Beastars (TV seriál)
Boogiepop wa warawanai (TV seriál)
Egao no Daika (TV seriál)
Kengan Ašura (TV seriál)
Otec a syn (E12)
Ashura (E11)
Sestra (E10)
další epizody (12)
Kono Oto Tomare! Sounds of Life (TV seriál)
Kuon (S01E13)
Raibaru (S01E12)
Sagašiteta oto (S01E11)
další epizody (13)
Kočóki: Wakaki Nobunaga (TV seriál)
Shin čúka ičiban! (TV seriál)
Čúbjó gekihacu Boy (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Nemureru dorei (S05E39)
Gold Experience Requiem (S05E38)
King of Kings (S05E37)
další epizody (26)
2018 Cukumogami kašimasu (TV seriál)
Hataraku onii-san! (TV seriál)
Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
Kaze ga cujoku fuiteiru (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Man in the mirror to Purple Haze (S05E13)
Boss kara no daini širei (S05E12)
Narancia no Aerosmith (S05E11)
další epizody (13)
2017 Cardfight!! Vanguard G: Z (TV seriál)
Flákači (TV seriál)
Granblue Fantasy: The Animation (TV seriál)
Kacugeki: Tóken ranbu (TV seriál)
Kuzu no honkai (TV seriál)
Nana maru san bacu (TV seriál)
Roku de naši madžucu kóši to Akashic Records (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata: Flat (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
The Idolm@ster Side M (TV seriál)
2016 Beyblade Burst (TV seriál)
Girlish Number (TV seriál)
Hagane Orchestra (TV seriál)
Ozmafia!! (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2015 Absolute Duo (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard G: GIRS Crisis Hen (TV seriál)
Dance with Devils (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard G (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2013 Golden Time (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
2012 Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
2011 Steins;Gate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky