Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Poslední recenze (1 016)

plakát

Star Wars: Příběhy z Impéria (2024) (seriál) 

Stejně jako byly kratičké příběhy rytířů Jedi, tak tu máme na stejném principu i příběhy z Impéria. Opět to má krátkou stopáž a slouží to jako vyplnění postranních příběhů, kdy to tak nějak uspokojuje otázky těch diváků, kterým hlavou probíhá otázka - odkud se vzala daná postava, co se s ní stalo potom atp. Tenhle počin se dá rozdělit na dvě části, kdy v prvních třech dílech máme postavu Morgan Elsbeth (objevila se už v druhé sérii Mandaloriana a pak hlavně v sérii Ahsoka) - odkud pochází, jak se seznámila s Thrawnem a skončila tam, kde je v Mandalorianovi, a pak v druhých třech dílech máme postavu Barriss Offee (objevila se v animovaných Klonových válkách) - co se s ní stalo po jejím odsouzení a co se s ní dělo dále po rozkazu 66.

plakát

The New Gate - Dai 3 no Shinjitsu (2024) (epizoda) 

Příběh na částečný styl "SAO" a "Log Horizon" a pak klasického isekai. Od tohohle anime jsem očekával hodně, protože znám mangu, která má hodně vysokou úroveň, ale bohužel anime tomu nedokázalo dostát, kdy je spíše zklamáním. Problémů je tu hned několik - zaprvé autoři anime strašně pospíchají na příběh, kdy je tu spousta věcí, které vynechali a některé si dokonce poupravili. Zadruhé pak animace, kdy manga předloha má svůj specifický styl, kdy chápu, že je to těžký napodobit v animaci, ale bohužel si to autoři upravili do generického béčkového stylu, který je otřesný a vůbec nevystihuje danou atmosféru a krásu grafické předlohy. I kdybych to hodnotil samostatně bez předlohy, tak bych tuto animaci příliš nehodnotil dobře. Každopádně tenhle díl uvede diváka do toho, o čem tenhle počin tak trochu bude, ale bohužel to strašně letí událostma, že si to člověk nemůže užít. Obzvláště pokud znáte mangu, tak tohle vůbec nedoporučuji sledovat, kdy si člověk akorát zkazí dojem.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Jak už jsem zmiňoval u první části, tak prostě tomu z laického hlediska nemohu dát plný počet. Opět zopakuji, že po grafické a hudební stránce tomu není co vytknout. To samé se dá říct i o hercích a jejich výkonech (i když Batista měl trochu divnou roli v určitých místech). Bohužel to ale trpí na zábavnost v rámci příběhu, kdy ono pletichaření hraje prim, což může přijít některým lidem nudné a ona zajímavější akce je tu brána pouze jako pro podkreslení, než by hrála hlavní roli, která by se zrovna už od tohohle druhého dílu očekávala. Je tam bolestně vidět, že autoři tohoto počinu se vše snažili narvat do dvou dílů a proto to trpí na dějové skoky a některé prvky nemají prostě prostor vyniknout lépe. Tím však neříkám, že je to špatný film nebo je to špatně natočeno - je to opravdu dobře zpracováno, ale k perfektnímu zpracování tomu pro mě ještě něco chybí.

Poslední hodnocení (2 489)

Star Wars: Příběhy z Impéria (2024) (seriál)

08.05.2024

Dekisokonai to jobareta moto eijú wa, džikka kara cuihósareta node suki katte ni ikiru koto ni šita - Zouo no Hate (2024) (epizoda) (E06)

odpad! 29.04.2024

The New Gate - Dai 3 no Shinjitsu (2024) (epizoda) (E01)

14.04.2024

Duna: Část druhá (2024)

08.04.2024

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

08.04.2024

Duna (2021)

07.04.2024

Mission: Impossible Odplata - První část (2023)

07.04.2024

Tetris (2023)

06.04.2024

Metallic Rouge (2024) (seriál)

03.04.2024

Reklama