Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Sledujte příhody impulzivního Cupheada a jeho opatrného, ale poddajného brášky Mugmana v animovaném seriálu podle oblíbené videohry. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Cuphead na scénu! (2022) 

hru neznám (a pokud je nějaká původní groteska tak tu taky ne), ale mám rád klasické animáky počínaje Pepkem Námořníkem nebo Looney Toons (z moderních kousků se jim šíleností může rovnat možná tak Spongebob) a The Cuphead Show velmi dobře oživuje tu bláznivou retro energii šedesát a více let starých animovaných grotesek. Je to šílené, chvílemi uječené, ale taky soldině zábavné a jelikož se jeden díl vejde do cca deseti minut, je celá série otázkou chviličky. Doufám, že budou i další...80% ()

Série 2 (2022) (S02) 

druhá řada je sice trošku slabší než první, ale pořád je to ztřeštěná jízda navazující na ty nejlepší kreslené grotesky minulého století. Co zamrzí je absence Ďábla, který se tu objeví jen ve dvou dílech a pořádný prostor dostane až v tom posledním. Jinak je to všem stále zábavné a s absencí momentu překvapení který měla jednička se to popasovalo se ctí...70% ()

Série 3 (2022) (S03) 

Cuphead s Mugmanem stále drží laťku dost vysoko, takže i ve třetí sérii jde o bláznivé a roztomilé minipříběhy stylizované jako staré grotesky a co je ze všeho nejdůležitější, mnohem víc prostoru dostává nejlepší postava - ďábel....75% ()

Reklama

Reklama