Reklama

Reklama

Do Evropy

  • Itálie Europa
všechny plakáty
Trailer
Irák / Kuvajt / Itálie, 2021, 75 min (Alternativní 69 min)

Obsahy(1)

Mladý Iráčan Kamal se vydává na cestu s vidinou lepšího života. Aby se dostal do Evropy, pokusí se překročit hranici mezi Tureckem a Bulharskem, ale je zajat bulharskou pohraniční policií. Nakonec však uprchne a hledá cestu ven ve zdánlivě nekonečném lese, v podsvětí, kde neplatí žádná pravidla ani zákony. Tři dny a tři noci musí zraněný Kamal bojovat o přežití, pronásledován bulharskými lovci uprchlíků, dokud nedojde ke konečnému střetu na život a na smrt... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film, který si divák protrpí. Záměrně klaustrofobní kamera nalepená na hlavním hrdinovi, div že ho nešťouchá objektivem do obličeje, z toho dělá solidní drasťák, který sice není ani náhodou příjemný na sledování, ale parádně na diváka přenese všechny ty emoce - stres, děs, frustraci i smutek. Velice sugestivně vykreslený fakt, že i přes to všechno, je i nelegální uprchlík ve finále mnohdy jen obyčejný vyděšený člověk. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Film o něčem, co si snad žádnej Čech nedokáže představit (tim myslim i sebe), protože často na život a podmínky v ČR nadáváme, ale máme se ještě relativně dobře.. jinak ta kamera byla zas jednou ,,nezvyklá", což mi v tomhle případě sedlo.. ()

Reklama

Reklama

Reklama