Reklama

Reklama

Durrellovi: Jak to bylo dál

(TV film)
  • Velká Británie What the Durrells Did Next
Velká Británie, 2019, 47 min

Režie:

Toby Roebuck

Hrají:

Keeley Hawes (průvodce), Nick Baker, Milo Parker, Eamonn Andrews (a.z.), David Attenborough (a.z.), Gerald Durrell (a.z.), Lawrence Durrell (a.z.), David Niven (a.z.)

Obsahy(1)

S Keeley Hawesovou po stopách Durrellových po jejich odchodu z Korfu... Že Durrellovi nebyli zrovna tuctová rodina jsme měli možnost poznat při sledování šestadvaceti epizod hraného seriálu, který byl věnován jejich pobytu na řeckém ostrově Korfu v letech předcházejících vypuknutí druhé světové války. Jaké byly ale jejich další osudy po odjezdu z Korfu? Přijměte pozvání Keeley Hawesové, herecké představitelky Louisy Durrellové, jež se ujala role vypravěčky a průvodkyně a vydejte se s ní po stopách jednotlivých členů rodiny. Největší slávy dosáhl bezpochyby nejmladší ze sourozenců Gerald Durrell, spisovatel, humorista, přírodovědec a populizátor ochrany přírody, který založil a provozoval proslulou zoologickou zahradu na ostrově Jersey, zaměřenou na chov ohrožených druhů zvířat. Na literárním poli se ovšem neztratil ani jeho starší bratr Lawrence a svou stopu v životě zanechal i věčný smolař Leslie. Zapomínat nesmíme ani na sestru Margaret, řečenou Margo, s jejím neutuchajícím elánem a uměním žít. Kromě Keeley Hawesové v dokumentu vystupuje také herecký představitel Gerryho Milo Parker, ale také například Sir David Attenborough či Její královská Výsost princezna Anna. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Pro fanousky serialu je urcite nutno shlednout i tento dokument. Provazi nas nadherna Keeley a dovidame se, co s realnou rodinou bylo dal. Jelikoz jsem o nich vlastne nikdy neslysela, byla jdem prekvapena, jak je Gerald slavny. Moc pekna tecka za serialem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama