Reklama

Reklama

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4

(seriál)
  • USA Countdown: Inspiration4 Mission to Space
Trailer

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Výcvik, start i přistání pěkně zblízka. Dokumentární seriál o posádce Inspiration4 – první civilní mise, která se chystá vyrazit na oběžnou dráhu Země. (Netflix)

Recenze uživatele PaTeXx k tomuto seriálu (6)

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4 (2021) 

Klobouček dolů před Muskem. Jen to krásně ukazuje, jak je tomuhle řemeslu oddaný. Něco podobného už jsme tu měli s Challengerem, který ale vydržel nějakých 73 vteřin. Už jen z tohoto důvodu to chce mít koule uspořádat podobnou akci. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Začátek věnovaný především sympošovi Jaredovi a emotivnímu příběhu Hayley doprovázený skvělým hudebním doprovodem. Výborný mix dialogů z osobního života účastníků, dialogů zástupců SpaceX (samozřejmě i Elona) a záběrů z prvotních vesmírných výprav (1957, 1969 atd.) Závěr mi z nějakého důvodu nasadil husí kůži. Tomuhle říkám start. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Dobře sestříháno s opět kvalitním výběrem hudby. Dozvěděli jsme se tentokrát v podstatě jen reakce rodinných příslušníků a účastníků samotných, o samotném letu minimum. Příště by to mělo být o něčem jiném. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Pro příště by to asi chtělo rychlejší tempo. Simulace na základně byly super, ale o horolezectví je na světě dokumentů až až. ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Mám trošku strach z toho, že se do poslední epizody nevleze úplně všechno, co by si zasloužilo. ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Hodinová emoční bomba s názvem Inspiration4. "Humanity is just getting started." ()

Reklama

Reklama