Reklama

Reklama

Boží Jan: Zločiny duchovního léčitele

(seriál)
  • Brazílie João de Deus - Cura e Crime (více)
Brazílie, 2021, 3 h 25 min (Minutáž: 48–56 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

João Teixeira de Faria funguje jako médium a zbožňují ho lidi z celého světa. Jeho oběti, žalobci i novináři ale odhalí děsivé příběhy o zneužívání, kterého se dopouštěl. (Netflix)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ach Bože, Brazília a tieto ich "spirituálne médiá". Bez pochýb, dokument má dve strany mince. Čo sa dokumentu týka, postavený je na dokazovaní za pomoci "výpovedí" bez dôkazov, no nedá sa tvrdiť, že sú nepodložené, špekulatívne či tendenčné, lebo ako to už býva zvykom: "bez vetra sa ani lístok nepohne". Prvá epizóda najlepšia, nakoľko autenticky poukazuje na dobré skutky "páchateľa". Všetko ostatné čo nasleduje vo zvyšných častiach, mohlo byť napchaté v jednej, pričom by neprekročila 50 minút. Priemer, tak ako "rozhodli" ostatní diváci .. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na muže, který se stal pro mnoho lidí léčitelem,světcem,zachráncem a nevím čím dalším...Dokument se mi líbil, nicméně - chyběla mi tam taková ta prvotní chvíle,jak se vůbec Jan stal Janem...a pardo - spoiler - ale dostat domácí vězení ze 63let vězení? Co to sakra je? To je výsměch! ()

Reklama

Reklama