Reklama

Reklama

Blahoslavení

  • Itálie La santa piccola (více)

Obsahy(1)

Mario a Lino jsou dva osmnáctiletí mladíci, kteří se narodili a vyrostli v neapolské čtvrti Sanitá a dosud neopustili svou malou komunitu. Když Linova mladší sestra přesvědčí místní obyvatele, že vykonala zázrak, a začne být uctívána jako živoucí světice, chlapcův osud se náhle změní. Osvobozen od finančních tlaků a odpovědnosti za matku a sestru si Lino poprvé dokáže představit život mimo rodinný dům. Mario je mezitím stále více přitahován svým přítelem... (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvaja kamaráti nevedia, ako si slušne zarobiť, tak robia děfku pre každého. Keď treba šukajú staré žirafy, najradšej tie matróny nakladajú spoločne, ale keď treba nechávajú sa fajčiť od chlapcov. Napriek tomu len jeden je gay, ten druhý sa tvári, že je len hetero so skúsenosťami. Jeden z nich vyzerá ako Mohammed Salah, takže síce ostávajú po fajkách na žaludi chlpy, ale na strane druhej ten prostitútsky talent má veľký. Obom však nesmierne prekáža, že žijú v hnusne zaostalej spoločnosti plného náboženstva, takže dôjde aj k oslobodeniu sa z toho jarma rozbitím sochy Panny Márie. Odvahu na spálenie koránu už filmári tradične nenašli. Vrcholná scéna je divoká súlož, kde žena dáva gayovi fajku, zatiaľ čo druhý ju dáva odzadu, čo speje k až veľkému finále, v ktorom dvaja kamoši dosiahnu orgazmus pri pohľade na svoje tváre a takmer olizujúc sa. Čistá mňamka. Dokáže gay zmeniť heteráka na čisto dúhového pôžitkára? ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Dějová linka citového probuzení Maria mi přišla méně uvěřitelná a ne tolik zajímavá, na rozdíl od dění kolem Annaluce. To ukazuje na víru, kterou mají Italové stále hluboce zakořeněnou, z čehož může nastat situace jako v tomto filmu. ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film o Neapoli, zázraku a vztahu Lina a Maria. Dost smrtící kombinace v podání originální režisérky a snímku spojenému se "špinavým posvátnem". Nečekal jsem, že vše bude až tak syrové. Ten závan Neapole spolu s cigaretovým kouřem prostupoval skrz projekt až do mě. A k tomu to solidní herectví a zpracování a já nemohu hodnotit jinak, než mírně nadprůměrně. Film jistě stojí za zhlédnutí ... 6768 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli soška  a  dva kluci, kteří byli odlišní jako Noc a Den.Do poloviny času to ještě mělo jakž takž posun.Druhá půlka byla už o tom jak oba nacházeli svou sexualitu ( jízda "ruské"  trojky ...chyběl jen bič )Mezi tím se pohybovala zmatená máma ...no nic. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Neapole (Taliansko). (Arsenal83)
  • Film je založený na rovnomennom románe Vincenza Restiva. (Arsenal83)

Reklama

Reklama