Reklama

Reklama

Peklo

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na Zemi se zničehonic začnou zjevovat bytosti z jiného světa, které posílají lidi do pekla, a jedna náboženská skupina hlásá, že jde o boží spravedlnost. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (7)

Peklo (2021) 

S1: Dost jsem přemýšlela o celém tomhle všem a výsledek je velká spokojenost. A zároveň jsem pochopila, proč má Peklo tak špatné hodnocení. Asi dost lidí čekalo od seriálu něco jiného. Já původně možná taky. Trailer jsem neviděla. Prostě jsem šla po jméně Sang-ho Yeon. Jenže tohle není nadpřirozený seriál, kde se lidi dostávají do pekla. Tohle je seriál, kde se rozebírá společnost v následku nadpřirozených procesů, které jsou (vyděšenému) světu vysvětlovány a předkládany jinak. A o tom, jak různí lidé jsou tohle schopni zneužívat pro svůj prospěch a osobní ambice, přestože znají pravdu. S první sérií jsem byla opravdu moc spokojená. Skvělé, temné, k zamyšlení, perfektně natočené, dobře zahrané, vážně moc chytlavé dílko, které vůbec nenudí, a je fajn celý ten postup příběhem  :) pokud jste nepochopili, o čem to je doopravdy, je to vážně škoda. Užili by jste si to jinak podstatně víc.   "Každý může kdykoliv umřít. Nehoda, nemoc. Ale to vědomí, že skončím v pekle, to mě nutí nenávidět sám sebe." S2: Už aby to bylo :) prý podzim 2024 :) ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Absolutně skvělý začátek. Až takhle dobře jsem to nečekala. Celá zápletka s hříšníky je moc fajn, ale jde se na to civilně. Takže i přes jasné důkazy o existencí nadpřirozena se vyšetřuje. Navíc jsou ve hře další dvě grupy s dost specifickým pohledem na věc... ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Brutálně napínavé! Máme tady ženu, která zhřešila a čeká, kdy to přijde. Jenže všechny ty věci kolem jsou poměrně nejasný. Nebo naopak moc jasný? Takže za mě moc fajn zobrazení reakcí lidí mimo jiné. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Není nad možnost podívat se v přímém přenosu na vraždu, že? :) A je jedno, kdo to je a proč se to stalo. Pořád to bude špatný, sorry je to tak. Zbytek dílu je krásnou ukázkou toho, jak funguje dav. Důvod si doplňte sami. Pokaždé jiný, výsledek stejný. Navíc vzhledem k tomu, co je řečeno na konci ohledně zjevení, že... ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Tady už začíná jít do tuhýho! Čtyři lidi věděli, kde je pravda ohledně hříšníků, dva jsou ze hry, třetí to nikomu vážně nebude vyprávět a čtvrtý je pro svět mrtvý. (Přičemž pokud nemáte IQ v záporných hodnotách, tak tomu nevěříte ani na vteřinu.) Takže je čas jít do vyššího levelu, kdy následky ve společnosti o pár let později nejsou úplně napohodu a je konečně čas klást ty správný otázky, pokud z tohohle světa nejste už úplně zblblý/vyděšený k smrti: Jak může být hříšník ten, kdo se narodil teprve před pár dny? A taky: Proč v poslední době mizí tolik lidí? (Aby byl váš život lepší, nebojte se, klidně nahlašujte své příbuzné. Jenom tak můžeme žít v krásné a dokonalé společnosti!) ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Dost drsný díl s jedním nutným velkým rozhodnutím. Protože kdyby se tohle dostalo ven, zhroutil by se celý tenhle domeček lží. Finále čekám teda "dost" ve všech ohledech... ()

Epizoda 6 (2021) (E06) 

Finále naprosto super. Zakončeno věcí, kterou jsem rozhodně nečekala. S tím, že pokud úplný konec znamená přesně to, co si myslím, že znamená, v následku vyřešení toho všeho....tak to bude asi dál dost zajímavý... ()

Reklama

Reklama